Тленните останки на българското семейство, което загина в самолетна катастрофа

...
Тленните останки на българското семейство, което загина в самолетна катастрофа
Коментари Харесай

Връщат у нас телата на жертвите от самолетната катастрофа край Скопие


Тленните остатъци на българското семейство, което почина в самолетна злополука в Северна Македония, ще бъдат върнати в страната ни през днешния ден, осведоми Нова телевизия. В четвъртък околните им дадоха ДНК проби в македонската „ Съдебна медицина”, които удостовериха самоличността им. Катастрофата стана на 2 април в планината Якубица. Като съществена причина за разбиването на частния аероплан с четирима българи на борда бяха посочени неприятните метеорологични условия, само че се преглежда цялата документи и се обследва редовността на летателната машина. В идващия месец 20 прокурори и спецкомисия ще проведат разпити и ще прегледат всички доказателства. Очаква се, когато времето се усъвършенства, разрушеният аероплан да бъде изместен от планината в хангар в Скопие. Тленните остатъци на българското семейство, което почина в самолетна злополука в Северна Македония, ще бъдат върнати в страната ни през днешния ден, осведоми Нова телевизия. В четвъртък околните им дадоха ДНК проби в македонската „ Съдебна медицина”, които удостовериха самоличността им.
Катастрофата стана на 2 април в планината Якубица. Като съществена причина за разбиването на частния аероплан с четирима българи на борда бяха посочени неприятните метеорологични условия, само че се преглежда цялата документи и се обследва редовността на летателната машина.
В идващия месец 20 прокурори и спецкомисия ще проведат разпити и ще прегледат всички доказателства. Очаква се, когато времето се усъвършенства, разрушеният аероплан да бъде изместен от планината в хангар в Скопие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР