ткраднаха кутия с дарения за болно дете от магазин във

...
ткраднаха кутия с дарения за болно дете от магазин във
Коментари Харесай

Откраднаха кутия с дарения за болно дете във Враца

ткраднаха кутия с дарения за болно дете от магазин във Враца. Крадецът е бил сниман от видеокамерите в комерсиалния обект, осведоми.

Мъжът влезнал за секунди до момента в който служителката вадела стока от склада.

С помощта на клиентите, хората от месарския магазин събирали дарения. Кутията не била огромна, само че всеки пускал в нея по нещо. Била сложена на налично място, с цел да могат искащите да оказват помощ на семейство с болно дете.

То е едвам 3-годишно и се нуждае от интервенция в чужбина.

"Семейството ни помоли да остави кутия при нас. Клиентите отделяха пари, само че за жалост, към този момент я няма ", уточни служителката в магазина Мариана Ценова.

Хората от магазина считат, че крадецът ги е проучвал, а в деня на действието ги следил, с цел да я вземе без да го виждат.

"Да откраднеш един самун да вземем за пример съм съгласна, само че да посегнеш на такова нещо, в действителност е закононарушение ", добави Ценова.

От записа на камерата се вижда, че крадецът работи извънредно бързо. Взема кутията и бяга на улицата, откъдето поема в незнайна посока. Никой не може да каже каква е била сумата в откраднатата кутия, тъй като тя не е била отваряна. Инициативата почнала още в края на лятото.

По информация на NOVA органите на реда към този момент са открили самоличността на причинителя.

Хората се надяват, че благородната самодейност за болното дете ще продължи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР