Тийнизпълнителката изненада почитателите си, като се появи на участие в

...
Тийнизпълнителката изненада почитателите си, като се появи на участие в
Коментари Харесай

Тита облещи феновете си с бесни кючеци и кръшни чалга форми СНИМКИ

Тийнизпълнителката изненада феновете си, като се появи на присъединяване в известна столична фолкдискотека. А празненството беше в духа на всички чалга правила – барабанчета се удряха лудо с озлобление, салфетките се късаха и хвърляха, а самата Тита не спря да танцува на сцената и подмята едрото си дупе, видя HotArena.
Прави усещане, че певицата е качила много килца. Скоро почитателите й я хванаха в нелепа издънка. На един от последните снимки, които показа в Инстаграм, Тита изкриви матрака с фотошоп стратегия, пробвайки се да скрие тлъстините в региона на корема и дупето.

От дълго време певицата е упреквана, че във визия и даже звученето на песните си залита по чалгата, само че тя отхвърля тези нападки, казвайки, че това e известната музика, която се слуша сега.
За присъединяване си силистренката беше заложила на блестяща сребърна рокля, която впечатляващо обрисуваше големия й бюст. Певицата даже не се посвени да потанцува сластно с хора от публиката, които блестнаха в усмивка, че са толкоз близо до любимката си. В чалготеката звучаха освен нейните известни песни, само че и фолкхитове, които поохлабиха напрежението у купонджиите.

Любопитен миг е, че и в клиповете си Тита изпъква с провокативно държание – обича да си мачка гърдите, дупи се на камерата и въобще няма тип на обичайно младо момиче. Напук на този облик тя е безапелационна, че в действителния си живот е изцяло друга.
„ Тита е псевдоним, театрален облик, въпреки да е галеното име, с което ме назоваха околните ми от дребна. Коренно друг човек е от Хриси. Тита е доста надъхана и самоуверена. Докато аз в живота съм по-свенлива. И в действителност съм един естествен човек “, споделя Христина, както е същинското й име.

И неотдавна още веднъж имаше драма към нея. „ С Папи Ханс сме положителни другари. Нормално е, когато момче и момиче са другари, да се спекулира за техните взаимоотношения “. Така Тита опроверга слуховете за освен това сред нея и изпълнителя Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс. Преди дни двамата пуснаха нова обща ария, която провокира вълна от отвращение поради провокативните фрагменти. „ Не сме търсили скандал. Представихме едни естествени връзки сред мъж и жена, които имат връзка. Ние сме актьори и влизаме в облик. Очаквах сходна реакция “, разкрива певицата, представена от „ България Днес “.


Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР