Тийнейджъри са вилнели в центъра на Видин, видя агенция BulNews. Камерите

...
Тийнейджъри са вилнели в центъра на Видин, видя агенция BulNews.
Камерите
Коментари Харесай

Простотия до шия: Хлапаци вилняха в центъра на Видин, опитаха да унищожат засадените дръвчета /снимки/

Тийнейджъри са вилнели в центъра на Видин, видя организация BulNews.
Камерите на общината са снимали хулиганските им нападения нощес, към 22 часа. От оповестените в обществената мрежа фрагменти се вижда по какъв начин група младежи нападат дръвчетата на площада и се пробват да ги унищожат.
Без подозрение тяхното държание е неприемливо и е належащо родителите от своя страна да поемат контрола върху децата си и да се погрижат за тяхното образование.
Общинският консултант от Видин Юлиян Петров изрази крайното си възмущението от дейностите на хлапаците в пост във фейсбук, а под него заваляха отрицателни мнения, строго осъждащи постъпката на децата.
Някои от тях потърсиха сметка на общината за неупражения надзор от нейна страна:
"Къде е общинската защита, която е длъжна да прави обход! Случва се на метри от общината. Лицата, които получават заплати, с цел да предотвратяват такива действия, "храбро " качват фотоси във фейса. Иначе спят в стаичката или пушат цигарки пред вратата на общината. И наложително с тил към събитията. Жалко е, че децата ни постъпват по този начин. Но такова е обществото ни. Ясно е, че домашното образование и персоналния ни образец някъде издишат. А институциите спят! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР