Тийнейджър остана с разбито сърце, след като заяви, че най-добрият

...
Тийнейджър остана с разбито сърце, след като заяви, че най-добрият
Коментари Харесай

Тийнейджър съсипан, след като откри, че „най-добрият приятел от 10 години е нает актьор“

Тийнейджър остана с разрушено сърце, откакто съобщи, че най-хубавият му другар от 10 години в действителност е артист, нает от вуйна му. Лоусън Сполански, който употребява ръкохватката @Lawsonspolansky в TikTok, показа шокиращата си история във видео, което е гледано над милион пъти.

Във видеото, озаглавено „ Най-накрая съм подготвен да споделя с вас тази ужасяваща история “, споделя Лоусън по какъв начин всичко е почнало през юли 2012 година, когато е бил единствено на пет години. Той споделя, че бил малко своеволен в учебно заведение и имал някои проблеми с държанието.

Неговата вуйна Jecka го настанила един ден и му споделила, че би трябвало „ да стане по-добър човек “. Няколко дни по-късно, до момента в който играеше на маймунарски питейни заведения, Лоусън падна и нарани коляното си. Той твърди, че едно русо момче пристигна и стартира да го нервира, до момента в който плачеше. Тогава майката на момчето се приближи и му оказа помощ.

Това се случи, до момента в който бавачката на Лоусън беше в публичната тоалетна на парка, оповестява Wales Online. Когато стартира новият учебе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР