Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на

...
Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на
Коментари Харесай

Гери-Никол пести от гримьор

Тийн сензацията Гери-Никол като че ли се е разделила с парите на тати и се е научила някои неща да прави сама, без помощта на „ прислужници “, с цел да пести.

Както стана ясно, татко ѝ я снабдил с чисто ново жилище на пъпа на София, което ще бъде почиствано от камериерка един път седмично. Странно, само че вместо да се научи да чисти сама, варненката е предпочела да се научи по какъв начин най-добре да се гримира собственоръчно. И сякаш финансовата поддръжка на родителя ѝ се изчерпва дотук.

Подобно на певицата Диона, която във ВИП Брадър съобщи, че си мие косата единствено при коафьор, само че пък за сметка на това се гримира сама, Гери, която сякаш е със стотици пъти по-висок стандарт на живот и толкоз народ до неотдавна ѝ слугуваше, прави съвсем същото.

Коафьорът ѝ Ивайло я издаде. Той пусна видео в Инстаграм, което демонстрира русокоската в не доста приятна светлина. Докато той ѝ оправя косата, тя маже декор дьо загар по кожата на лицето си. Нещо, което поверяваше в ръцете единствено на професионален гримьор.

В съпоставяне с обработените фотоси в обществените мрежи, Гери надалеч не наподобява толкоз красива и изящна, когато сама се клепе с макиаж, написа ХотАрена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР