Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи почивка

...
Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи почивка
Коментари Харесай

Фенербахче дава почивка на титулярния си вратар срещу Лудогорец

Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи отмора в утрешния мач против Лудогорец от третия кръг в група " Н " на шампионата Лига на конференциите на УЕФА. Двубоят ще се играе от 19:45 часа в Истанбул, оповестява " Сабах ".

Ливакович удари коляното си в страничната греда при триумфа с 4:2 над Хатайспор в турския шампионат в неделя и старши треньорът Исмаил Картал няма да рискува с включването му в състава.
 Дерменджиев сбит: Няма елементарно
Дерменджиев сбит: Няма елементарно

Завърналият се в Лудогорец треньор мълчи на тръгване

Травмата на хърватския пазач не е сериозна и той тренира обикновено през вчерашния ден, само че против българския отличник ще пази резервата Ирфан Джан Егрибаят, някогашен юношески национал на Турция.

Изданието написа още, че Картал няма да има опция да направи ротация в центъра на отбраната, в която ще оперират Родриго Бекау и Александър Джику, защото Луан Перес и Сердар Азиз са контузени, а Самет Акайдин не е картотекиран.

Фенербахче прави страховит старт на сезона и към този момент реализира 17 победи в 17 публични мача - 9 за състезание и 8 в Европа, с 50 маркирани гола. Много мощно се показва квартета в офанзива - Душан Тадич, Ирфан Джан Кахведжи, Себастиан Шимански и Един Джеко, които са записали общо 32 попадения и 18 асистенции от началото на акцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР