ТИТА представи премиерно своя дебютен албум с бляскаво лайв шоу

...
ТИТА представи премиерно своя дебютен албум с бляскаво лайв шоу
Коментари Харесай

Премиера на нов албум обедини БГ попа: Над 300 гости чуха първи на живо „АЗ СЪМ ТИТА“ в клуб Театро

ТИТА показа премиерно своя дебютен албум с блестящо лайв шоу в клуб Театро. Сред доста камери, светкавици, опашка пред клуба и големи букети с цветя, над 300 посетители и звезди от шоубизнеса, семейство, другари, медии и почитатели бяха първите, които чуха онлайн всички нови песни на звездата на Адаманд. Артисти от разнообразни лейбъли и жанрове пристигнаха да отпразнуват дружно с Тита горещата премиера, въодушевена от посланието Опознай преди да съдиш.

Почти едноименното заглавие, АЗ СЪМ ТИТА, е с музикален продуцент Любо Киров, един от най-големите идоли на Тита.„ Този албум е изработен с доста обич и отдаденост. Това съм аз, Христина. “, показа разгорещено от сцената Тита.

„ На доста хора съм казвал да пеят, само че те не са Тита. “, беше безапелационен музикалният продуцент Любо, откакто получи прочувствено самопризнание, че преди цели 10 години точно той е дал криле на дребната Христина да се занимава с музика. В специфичен видео привет Фънки също се върна години обратно и описа по какъв начин за първи път е чул Христина да пее Rolling Stones и Джо Бонамаса като звяр, а Папи Ханс съобщи, че Тита, с която се познават от шоуто „ Като две капки вода “ е най-милата и „ некифлееща “ бг певица.

Сред гостите в публиката бяха още фамилията на Тита, нейният другар, както и куп родни звезди като Михаела Маринова, Рафи, Дивна, Папи, Павел (без Венци Венц), Етиен Леви, Сантра, Саня, тв водещите Ники Кънчев и Мария Игнатова. И, несъмнено, Криско.

„ Всички желаят да се допрян до Тита, само че в действителност никой не познава Христина. Аз съм момичето от дребния град, което не се опасява да има огромни фантазии. “, споделя Тита. „ Зад моите най-смели музикални фантазии застанаха NESCAFÉ® 3in1 и с тяхното горещо ентусиазъм създадохме един неизмеримо персонален и доста мощен албум. Албум, който ще изненада и най-големите ми почитатели, и най-големите ми критици. В него съм и дива, и нежна, и мощна, и ранима.

Каквито в действителност сме всички, когато успеем да се опознаем, преди преждевременно да съдим един за различен. “, продължава Тита. „ В албума има песни, на които ще танцувате до сутринта, само че и такива, за които ще ви трябват кърпички. Чуйте го и сами решете коя е същинската Тита. Благодаря на всички, които повярваха в мен! “

Изпълнителен музикален продуцент на „ Аз съм ТИТА “ е Боян Христов, създател на мощната поп балада „ Първият човек “, първи сингъл от плана, както и на още няколко трака. Като създател на музика и текстове се декларира и самата Тита.

В албума има и завладяващо парче на испански, „ Besame “, както и безчовечен кавър – на „ Летим “, едно от най-знаковите и красиви части на Любо. За смесването и мастеринга на продукцията се е погрижил Димитър Ганчев – Майт, а китарите са записани от Ангел Дюлгеров.

Бобо и Symphonics също основават парче особено за Тита – денс химнът „ Минимум “, който от през днешния ден излиза премиерно в ефир. Гледайте „ Минимум “ в

YouTube канала на Facing The Sun и музикалните медии.

Христина Христова – ТИТА е родена в Силистра. Съвсем дребна става част от детска вокална група в родния си град, а единствено на 15 е най-младият участник, определен за финалите на X-Factor България. През 2016 Криско взема решение да я продуцира в своя нов лейбъл Адаманд и двамата записват шлагер сингъла „ Voodoo kukla “.

Следват още доста записи, тотални шлагери като “Късай” и „ Антилопа “, клипове, концерти, награди, турнета в страната и Америка. През 2019 стига до край и в най-гледаното ТВ шоу „ Като две капки вода “, където смайва публиката освен с вокални качества, само че и с персонални качества. Въпреки заслепяващия искра на славата, Тита не стопира да се развива и очарова. Дебютният албум на звездата, осъществен с горещото ентусиазъм на NESCAFÉ® 3in1, носи освен звука, само че и посланията на 2020. Слушайте, гледайте и споделяте преди да съдите!

АЗ СЪМ ТИТА

Траклист
1. Първият човек
2. Минимум
3. Любов
4. Besame
5. Нищо персонално
6. Един към различен вървим
7. Момиче проблем
8. Напред
9. Къде си
10. Летим

#ChatBeforeYouJudge #TITA #2020 #NEWAlbum #OutNOW #IAmTITA

Instagram.com/hrisistar
Facebook.com/titaxristova
Tiktok.com/titaxristova
Youtube: facingthesun
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР