Тишина от политическите сили днес затова как продължават преговорите за

...
Тишина от политическите сили днес затова как продължават преговорите за
Коментари Харесай

Преговорите за съставяне на кабинет продължават

Тишина от политическите сили през днешния ден по тази причина по какъв начин не престават договарянията за сключване на съдружно съглашение и конструкция и състав на бъдещото държавно управление. Единствен коментар по тематиката направи в " Още от деня " по Българска национална телевизия специалистът и някогашен народен представител от " ИТН " Мика Зайкова.

И през днешния ден от " Продължаваме промяната " и от " Демократична България " съблюдаваха правилото " Мълчанието е злато ". Крум Зарков от Българска социалистическа партия сподели, че е взел участие единствено в договарянията по тематиката " Правосъдие " и отхвърли повече мнения.

А в " Още от деня " доайенът на 46 тото Народно събрание Мика Зайкова от Има Такъв Народ прикани новите депутати да се захващят крепко за работа и да не не помнят че Съединението прави силата.

Зайкова е оптимист поради метода, по който са били извършени договарянията сред четирите партии предходната седимца. Търсени били пресечните точки по всяка тематика, с цел да може проблемтъ да бъде решен.

Зайкова ясно съобщи, че макар онлайн излъчването на всички диалози по 18-те политики, участиниците са били изцяло почтени. И по този начин се е стигнало до решението по какъв начин да се върви напред по проблематичните точки.

Мика Зайкова е оптимист за бъдещето на новото държавно управление. Не е обезпокоена от еднолични решения в бъдеще от страна на Кирил Петков и Асен Василев. Дори и те да предложели като Бюджет за 2022 година - нещо, което не се хареса на останалите - в другите три партии имало задоволително положителни специалисти, с цел да се уравновесят нещата. Държавната сметка за следващата година би трябвало да е на първо място действителна счита Зайкова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР