ТИР разля рано тази сутрин стотици литри с бира на

...
ТИР разля рано тази сутрин стотици литри с бира на
Коментари Харесай

ТИР разля стотици литри с бира на АМ Струма

ТИР разля рано тази заран стотици литри с бира на автомагистрала " Струма ". Камионът е изсипал товара край Благоевград, а автомагистралата в посока София остана затворена за часове. Пострадали при случая няма.

Бутилките с бира изпаднали от камиона към 7:30 тази заран.

Камионът е идвал от кръговото кръстовище на Главен път Е-79. При включването в автомагистралата обаче поради сериозния надолнище, товарът се наклонил и изпаднал на пътя.

Шофьорът нямал време за реакция, чул и видял в огледалото какво се случва и спрял. Пътят бил незабавно затворен. В момента на случая други коли след ТИР-а не е имало, и по този начин бирата на пътя не е провокирала по-сериозен случай. Тепърва ще се обяснява дали камионът се е движел бързо или товарът в него е бил погрешно разпределен.

Почистването на пътя продължи няколко часа. Има и непокътнати бутилки, само че множеството са изпочупени.

В почистването на пътя с изключение на екскаватор се включи и водоноска. Часове наред пътуващите за София трябваше да употребяват Главен път Е-79. Лентата за Кулата остана отворена.

Инцидентът не е първи в сектора. Малко след отварянето на магистралната права от Дупница до Благоевград ТИР разля бира още веднъж на същото място. Тогава потърпевши хора също нямаше.
 ​Част от автомагистрала ​Част от автомагистрала "Струма " е затворена поради ТИР, разлял стотици каси с бира
ТИР разля стотици каси с бира на автомагистрала "Струма " при пътен възел Кочериново. Магистралата сега е затворена, трасето се разчиства. Няма постра...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР