ТИР-овете по магистрала Тракия се ограничават в празничните дни. От

...
ТИР-овете по магистрала Тракия се ограничават в празничните дни. От
Коментари Харесай

Без ТИР-ове на магистрала Тракия в почивните дни

ТИР-овете по автомагистрала Тракия се лимитират в празничните дни. От на следващия ден -  от 12 ч. до 20 ч., и в събота (29 април), от 8 ч. до 14 ч., се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-ти до 23-ти км на Автомагистрала " Тракия “ в посока Бургас. Временната организация е заради упования натоварен трафик за почивните дни към 1 май. Това оповестиха от АПИ.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ти км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата, съобщи Дарик.

За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала " Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел " Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала " Тракия “.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР