Типичен Евгени Минчев, друг и не сме очаквали. Но тези,

...
Типичен Евгени Минчев, друг и не сме очаквали. Но тези,
Коментари Харесай

Евгени Минчев оплю Цветанка Ризова и Гала

Типичен Евгени Минчев, различен и не сме очаквали. Но тези, които разяснява, надали ще му се възрадват. Още повече, че са дами - суетни и с изразено его, освен това...

Лорда стартира да приказва сякаш около Цитиридис и спряното му предаване, с което е изцяло склонен. Според него, момчето било готино, но грам не ставало за телевизия. И, видиш ли, ефирът се пречистил, цъфнал, та чак вързал след уволнението му.

Цитиридис обаче повлече крайник и Минчев се сети за някои от " динозаврите " в медиите, от които към този момент на хората им призлявало и киселини получавали - най-малкото.

Цветанка Ризова бе измежду първите, посочени от Лорда, който непосредствено предложи на Би Ти Ви да я преназначи за пазач на малкия екран, а на нейно място да постави нещо свежо и цветно. Другата, която трябвало да се пенсионира, е Гала от " На кафе ", чиято възраст съпостави с тази на Тодор Живков.

" То Гала е добре, но не в " На кафе ". Тя върви за някое политбюро, наред с Цола Драгойчева, Тано Цолов и Пеко Таков ", изстреля Лорда, за което сме сигурни, че на Гала дълго време ще й идва да го удуши, пише Crimesbg.com.
Минчев не пожали и мъжкото лице на Българска национална телевизия - Жоро Любенов, на който към този момент феновете гледали като на обичания си братовчед.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР