ТИП Н Особености на фигурата – визуално ханшът е равен по

...
ТИП Н
Особености на фигурата – визуално ханшът е равен по
Коментари Харесай

Фитнес според типа фигура - II

ТИП Н
Особености на фигурата – образно ханшът е еднакъв по широчина на раменната област, горната и долната част на тялото също са пропорционални. Най-характерната специфичност за този вид е, че талията е необятна и неоформена, заради което тялото има правоъгълен тип.

Специфика на напълняването – в множеството случаи дамите от този вид имат податливост към напълняване в региона на талията. Така с увеличението на килограмите им фигурата става все по-правоъгълна.

Съвет на фитнес инструктура: Основният проблем са огромният стомах и необятната талия. С тези дефекти вашата фигура мъчно може да се назова идеална. Същевременно сте доста по-близо до идеала спрямо останалите видове дами. Вашите мускули са добре развити по рождение и доста бързо се оформят под влияние на физическите натоварвания. Това значи, че на вас ви е неведнъж по-лесно, от на останалите, да придадете идеален тип на тялото си.
И по този начин – основната ви цел е да се избавите от мазнинките в талията и да стегнете коремните мускули. Това няма да е елементарно, защото ще се борите срещу природата си. Необходимо е да положите комбинирани старания – бедна на мазнини диета, аеробика и подготвителна стратегия за коремните мускули.

ТИП Т
Особености на фигурата – при този вид раменната област е доста по-широка от тазовата. Понякога тънките кости на краката се съчетават с широкоплещеста горна част на тялото. Дори и да няма мазнини, талията наподобява необятна.

Специфика на напълняването – най-силно изразено в региона на гърдите, ръцете, гърба и корема. Отслабването не постоянно води до хармонични резултати. По-добър вид е да се работи върху нарастване на мускулната маса на бедрата и прасците, съчетано с намаляването на мазнините в коремната област. Още една специфичност при дамите от този вид е огромният бюст и в резултат на това, естествената привичка да вървят леко прегърбени. Затова вниманието към походката и осанката са значими стъпки при поправяне на минусите на фигурата. В противоположен случай рискувате да се сдобиете с мъжки образ.

Съвет на фитнес инструктура: За да балансирате горната и долната част на тялото, би трябвало да намалите размера в раменния пояс и да развиете краката. Ефективен метод да намалите масата в плещите е техниката на супер сериите. При този прийом би трябвало да извършите един след различен два типа извършения, предопределени за една и съща група мускули. За да постигнете заоблени женствени форми за долната част на тялото е належащо да вършиме извършения с релативно огромни тежести и малцина повторения. Ако ви е належащо бързо да стопите мазнините, правете по 4-5 тренировки седмично.

Продължава: Фитнес съгласно вида фигура
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР