Тина Търнър така и не успя да се срещне с

...
Тина Търнър така и не успя да се срещне с
Коментари Харесай

Тина Търнър никога не е виждала внуците и правнуците си

Тина Търнър по този начин и не съумя да се срещне с тримата си внуци и петима правнуци, преди да почине на 83-годишна възраст. Легендарната певица умря в дома си в Кюснахт покрай Цюрих, Швейцария, след дълго боледуване.

Според дъщерята на Айк Търнър, някогашния брачен партньор на Тина, тя по този начин и не е съумяла да види тримата си внуци и петима правнуци, пише Daily Mail.

Родената в Тенеси имаше двама биологични сина, които починаха надлежно през 2018 година и 2022 година, и двама осиновени сина, които са деца на някогашния й брачен партньор Айк Търнър.
 тина търнър, внуци, правнуци, тина търнър семейство, тина търнър наследник Тина Търнър със сина си Рони Снимка: Социални мрежи
Въпреки че певицата се раздели с Айк след години на тормоз, тя поддържа връзка с осиновените си деца.

Кралицата на рокендрола прекара последните 28 години от живота си с втория си брачен партньор Ервин Бах.

63-годишната Туана Търнър, щерка на Айк Търнър от връзката му с приятелката на Тина от гимназията, Пат Ричард, среща татко си едвам през 1987 година, когато е на 28. Тя съобщи, че постоянно е защитавала татко си и означи, че отхвърля насилието против Тина и " в никакъв случай не е говорила отрицателно за нея ". Въпреки че малко преди гибелта си през 2007 година, Айк съобщи в изявление, че е победил Тина, само че " не повече от елементарния мъж, който бие жена си ".

Най-големият наследник на Тина Търнър, който тя роди от саксофониста Реймънд Хил на 18-годишна възраст, от дълго време се бореше с наркотична взаимозависимост. Той се самоуби през 2018 г. И той беше бездетен. Освен това нейният осиновен наследник Хайк-младши няма деца.
Синът й Рони, чийто татко беше Айк Търнър, умря през 2022 година след дълго боледуване, оставяйки две деца и вдовица. След това щерка му Ракел роди две момчета. Семейни източници споделиха, че Тина не е съумяла да участва на погребението му в Лос Анджелис, което се счита, че се дължи на неприятното й здраве през последните години.
Вторият й осиновен наследник Майкъл има щерка Тифани Търнър-Дюкс, която от своя страна има три деца: щерка Марли и синовете Амари и Джани.

И до момента в който нито един от петимата правнуци на Тина не е излизал с прабаба си, фамилията твърди, че всички са наследили музикалния й ген.

Инсайдери считат, че самата певица е била прекомерно слаба, с цел да оцелее при полета до Съединените щати, заради непрекъснато боледуване. Но за какво нейните внуци и правнуци не са пристигнали при нея, не е ясно.

Вече е известно, че брачният партньор на Тина, Ервин Бах, е подготвен да наследи съвсем половината от положението й, оценено на 250 милиона $, само че към момента не е ясно кой ще наследи останалите пари, в случай че и двамата й биологични сина са умряли.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР