Тина Лоусън, майката на суперзвездата Бионсе, разкри, че цялото семейство

...
Тина Лоусън, майката на суперзвездата Бионсе, разкри, че цялото семейство
Коментари Харесай

Семейството на Бионсе се тества за COVID-19

Тина Лоусън, майката на суперзвездата Бионсе, разкри, че цялото семейство се е изследвало за COVID-19, заяви Контактмюзик.

Благодарение на негативните резултати от тестванията членовете на семейството ще могат да се съберат, с цел да отбележат дружно Деня на майката на 10 май, предава Българска телеграфна агенция. 

Тина, която с изключение на 38-годишната Бионсе има още една щерка от брака с някогашния си брачен партньор Матю Ноулс, 33-годишната певица Соланж, споделя: " Цялото семейство се тества. Получихме резултатите и всички са добре, тъй че се надявам да се забележим за Деня на майката и да вечеряме дружно. Ще мога да докосна онлайн децата и внуците си ".

Тина Лоусън има четири внучета - 8-годишната Блу Айви и 2-годишните близнаци Сър и Руми на Бионсе и Джей-Зи и 15-годишния Даниъл младши на Соланж.

Лоусън не крие, че мъчно се оправя с неналичието на децата и внуците си в изискванията на изолираност поради пандемията от новия ковид. " Това доста ме натъжава, изключително в неделните дни, когато нормално се виждаме. Тази неделя обаче се надявам да се съберем, с цел да отбележим дружно Деня на майката ", добавя Тина.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР