Тимът на Лудогорец 2 записа четвърти пореден успех във Втора

...
Тимът на Лудогорец 2 записа четвърти пореден успех във Втора
Коментари Харесай

Лудогорец 2 спря и изпревари Хебър

Тимът на Лудогорец 2 записа четвърти следващ триумф във Втора лига, откакто през днешния ден съумя да се наложи с 3:2 на Хебър (Пазарджик) на стадион “Гнездо на орли” в Разград. В воин за младите “орлета” се трансформира Димитър Митков, който означи хеттрик. Първото му попадение пристигна в 9-ата минута от дузпа, а по-късно той съумя да добави още две в 47-ата и 49-ата.

Гостите от Хебър се разписаха в последните 20 минути от мача, само че не съумяха да измъкнат нищо от него. В 73-ата минута юношата на Левски Тодор Чаворски понижи за 3:1, а в последните секунди на дуела Томислав Папазов добави още едно попадение от дузпа.

С тази своя победа Лудогорец 2 се изкачи до третото място в класирането, като изостава на 1 точка от втория Кариана (Ерден) и е с мач по-малко от първия Локомотив (София). “Орлите” имат 18 точки от 8 мача.

Хебър от своя страна записа първа загуба за сезона и прекъсна серията си от 5 поредни победи. Така тимът на Николай Митов остава на четвъртата позиция със 17 точки в актива си. Втора лига 9 кръг, събота 3 октомври  Лудогорец 2 3:2краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР