Тимът на Барселона допусна ново разочарование през сезона, като отпадна

...
Тимът на Барселона допусна ново разочарование през сезона, като отпадна
Коментари Харесай

Атлетик Билбао отстрани Барселона от турнира за Купата на Краля

Тимът на Барселона позволи ново отчаяние през сезона, като отпадна от шампионата за Купата на краля в Испания, отстранен от Атлетик Билбао с 2:4 в мач с продължения.

В постоянното време на четвъртфиналната среща, тимът на Шави Ернандес позволи попадение още след 36 секунди игра, като Гарусета се разписа, а каталунците още веднъж демонстрираха огромни недостатъци в отбрана.

Барселона въпреки всичко направи поврат посредством голове на Роберт Левандовски и Ламин Ямал. Атлетик изравни незабавно след почивката, с помощта на Сансет, който засече с глава центриране на Нико Уилямс.



Ламин Ямал пропусна да донесе триумфа на отбора на Шави, като два пъти не съумя да вкара, останал самичък против вратаря.

Така постоянното време на срещата приключи 2:2, като в продълженията с попадения на братя Уилямс баският отбор завоюва и се класира за полуфиналите на шампионата. Първо Иняки, който се върна в тима след бързото отпадане на Гана от Купата на африканските народи, вкара за 3:2 в 106-ата минута, а по-късно и по-малкият Нико се разписа в последните секунди на срещата.

Така Барселона претърпя следващото отчаяние през сезона, откакто е на трето място в класирането на Ла Лига, изоставащ на осем точки от водача Жирона, и бе унизен от Реал Мадрид с 1:4 във финала за Суперкупата на страната.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР