Тимът на Астън Вила е основен претендент за подписа на

...
Тимът на Астън Вила е основен претендент за подписа на
Коментари Харесай

Астън Вила е фаворит за подписа на Ромеро

Тимът на Астън Вила е главен кандидат за подписа на вратаря на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро, оповестява "The Athletic ".

Аржентинският пазач към този момент няколко сезона е твърда запаса на Давид Де Хеа, само че британските медии чакат следващата година тази роля да бъде поверена на Дийн Хендерсън, който през предходната година записа цели 13 "сухи " мрежи на вратата на Шефилд Юнайтед.

Според източника Евертън също демонстрира интерес към 33-годишния аржентинец, който Карло Анчелоти желае да притегли, с цел да усили конкуренцията на Джордан Пикфорд, който не бе задоволително безапелационен през миналата акция.

Други източници отиват даже още по-далеч и виждат в възможен трансфер на Ромеро при бирмингамци като опция "червените дяволи " да се опитат да смъкват цената на Джак Грийлиш. В Манчестър Юнайтед са на часове от привличането на полузащитника на Аякс Дони ван де Беек, което обаче фрапантно би понижило възможностите за атака в посока капитана на бирмингамци.

През сезон 2019/20 година Ромеро записа 17 участия за Манчестър Юнайтед и позволи 12 гола. Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената на вратаря на 2,8 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР