TikTok обяви началото на поддръжката на текстови публикации. Докато TikTok

...
TikTok обяви началото на поддръжката на текстови публикации. Докато TikTok
Коментари Харесай

В TikTok се появи поддръжка на текстово публикуване

TikTok разгласи началото на поддръжката на текстови изявления. Докато TikTok в началото беше платформа за къси видеоклипове, по-късно към тях беше добавена и поддръжка за качване и шерване на изображения в опит да се конкурира с Instagram. TikTok към този момент ще има текстови изявления. Новата алтернатива ще разреши на основателите да споделят своите истории, стихове, текстове и друго документално наличие на платформата, като им дава още един метод за самоизразяване.

Сега, при отваряне на страницата на камерата в приложението, потребителят ще има три разновидността за избор: фотография, видео и текст. В режим на въвеждане на текст потребителят ще може да задава подтекста, като прибавя звуци, указва местонахождение, задейства мнения и позволява дуети. TikTok твърди, че текстовите известия ще бъдат толкоз интерактивни и динамични, колкото всяко видео или фотография. Предвидени са стикери и хаштагове, от които можете да избирате разнообразни цветове на фона. Потребителят може да основава и резервира чернови на известия за по-късно редактиране или да ги изтрие изцяло.

В мнозина се породиха подозрения, когато предходната година TikTok реши да стартира поддръжка за издание на изображения, само че в този момент функционалността се трансформира в неразделна част от приложението. Същото евентуално ще се случи и с текстовите известия, изключително откакто някои консуматори към този момент разгласиха текстово наличие в TikTok във тип на видеоклипове или изображения. Новата функционалност на TikTok прави по-лесно и по-интуитивно прибавянето на текстово наличие към платформата.

Решението на TikTok да добави поддръжка на текстови изявления е доста навременно. Докато Twitter е интензивно зает с радикалните промени и ребрандирането, е време за завземане на част от аудиторията, която е милиони консуматори. В изгода на това решение приказва и известността на неотдавна пуснатото приложение Threads, което нараства стремглаво. Разбира се, форматът на текстовите известия в TikTok е друг от този на Twitter, само че по тази причина пък може да съставлява интерес за по-младата част от аудиторията.

TikTok господства на пазара на късите видеоклипове и сега се стреми да се разшири оттатък този формат на наличие в опит да даде на потребителите повече способи да изразят себе си и да се конкурират с други известни обществени платформи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР