Единият водач е в тежко състояние. Въведена е временна организация

...
Единият водач е в тежко състояние. Въведена е временна организация
Коментари Харесай

Двама души са в болница след катастрофа на автомагистрала Хемус

Единият лидер е в тежко положение. Въведена е краткотрайна организация на придвижване, оповестиха от полицията
Двама души са в болница след злополука, станала през нощта на автомагистрала " Хемус ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР) в Шумен.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е признат в 01:50 часа в дежурната част на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен. Съобщено е за преобърнат на пътното платно лек автомобил и различен, който се блъснал в него, допълват от полицията. Към мястото на произшествието са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен. Пътните служители на реда открили, че на пътното платно е преобърнат лек автомобил " Фиат " с русенска регистрация. Водачът изгубил надзор над автомобила, блъснал се в крайпътната мантинела и се преобърнал по таван в лентата за изпреварване. Ударен е бил от пътуващия в същата лента лидер на лек автомобил " Ауди " с варненска регистрация. Шофьорът на фиата е откаран в шуменската болница в тежко положение, а на аудито - в болнично заведение във Варна, с контузни рани в региона на главата, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Въведена е краткотрайна организация за придвижване по автомагистралата от надлез Нови пазар в посока към Варна, като придвижването се пренасочва по път I-2 (стария път за Варна) поради случая и осъществяване на оглед в светлата част на деня, допълват от полицията.

Шофьорите би трябвало да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: пътен възел. Каспичан - път I-2 София - Варна, предизвестиха от Агенцията " Пътна инфраструктура " на уеб страницата си. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ". 

Към 9,46 часа придвижването бе възобновено. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР