Тихомир Рангелов - приятелят на трансмомичето Емили, известна с опасното

...
Тихомир Рангелов - приятелят на трансмомичето Емили, известна с опасното
Коментари Харесай

Тихомир-Мелиса: УРА, Емили излиза на свобода!

Тихомир Рангелов - приятелят на трансмомичето Емили, известна с рисковото си държание на пътя и скандалния клип от пловдивски мол, съобщи че тя излиза от ареста, написа Глас нюз бг.

Рангелов, който до скоро бе прочут и като Мелиса, твърди, че това ще стане преди 5 юни.

" Най-после имаме добра вест: Емили излиза на независимост, доказано е, към този момент имаме крайна дата ", написа той в своя профил във Фейсбук. 

" Дело ще има, само че те нямат право да я държат повече от 2 месеца в следственият арест. Това е крайният период ", декларира Рангелов.

Той споделя, че на Гергьовден ще посети трансмомичето, добавяйки, че няма да чества даже рождения си ден, тъй като трансмомичето е в ареста.

  " Благодаря на всички за поддръжката и за хората които познават персонално Емили и знаят, че тя е почтена! ", приключи той.

Припомняме, че Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката, която по персонална карта е с име Даниел Йорданов, попаднаха в ареста поради клип, скандализирал цялата страна.

Въпросните бяха задържани  по отношение на публикувания клип, на който едно момче с специфични потребности бе сложено в ролята на куче и беразвеждано на каишка в търговски център в Пловдив. Гаврата потресе обществеността в страната, а  по случая бе досъдебно произвеждане за хулигански дейности.

Пострадалото лице със специфични просветителни потребности е на 20 години. На общ прочут на Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които разгласяват клипове в обществените мрежи и YouTube, е било предоставено да откри елементарно податливо на операции лице, което да бъде уверено да изиграе ролята на куче.

Човекът стартира посредством известия във фейсбук и позвънявания по телефона да увещава момчето да се съгласи да се срещне с неговите другари. То е знаело, че тримата снимат клипове и са известни онлайн, само че отхвърля неколкократно.

Въпреки това общия прочут продължава упорито до го убеждава какъв брой е хубаво да се запознае с тези лица и че може да бъде прочут като тях.

Възползвайки се от добротата му, той съумява да го придума да се срещне с три лица, които в следствие бяха арестувани.

Убедили го, че ще стане ужасно прочут и не би трябвало да се тормози. Казват му, че ще бъде в ролята на куче и ще му хвърлят предмети, които да донася, да лае и най-после да им подаде лапа.

Чеченеца е съден за обир, Тошо Куката в границите на две години има присъди за три грабежа и закана за ликвидиране. И двамата са оправдани. 

На 13 април инфлуенсърите се изправиха и пред Окръжния съд под тепетата, обжалвайки първоинстанционното решение, само че окръжните магистрати единствено потвърдиха по този начин наложената им мярка.

Емили Тротинетката бе арестувана в независимо жилищно помещение, т.е. килия в пловдивския арест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР