Ти си в щастлива връзка с него, но усещаш, че

...
Ти си в щастлива връзка с него, но усещаш, че
Коментари Харесай

С времето целувките от любов се превръщат в целувки по задължение

Ти си в щастлива връзка с него, само че усещаш, че нещо не е наред. Усещаш, че нищо не е, както първоначално. Той не те гледа с тази искра в очите му. Онзи влюбен и бездънен взор. Сякаш към този момент нищо не е същото. Тръпката я няма. Интимността се трансформира в обвързване. И участва в живота ви все по-рядко.

Искаш още веднъж да бъде бясно влюбен в теб. Да не може да издържи и минута без да чуе гласа ти. Липсва ти остарялото момче, в което се влюби. И с което имахте бурна и изпепеляваща обич. С времето целувките от обич се трансфораха в целувки по обвързване. Ежедневните отговорности станаха приоритет за него пред теб.

Възможно ли е да те обича по този начин, както първоначално? Да, има такава евентуално. Но ще е доста мъчно. Въпреки това си коства да опиташ.

Представяме ти методите, с които може да го накараш още веднъж да се влюби по този начин мощно в теб, както първоначално.

Накарай го да се почувства като воин

Ако го накараш да се усеща като твоят воин и избавител, това може да възвърне неговия интерес към теб и връзката ви. По този метод той ще се почувства оценен и значим. Има доста способи, по които да го накараш да се усеща като воин. И когато събудиш този негов инстинкт в него, резултатите няма да закъснеят. Той ще се трансформира в по-внимателен и благ с теб и ще те обича по-силно.

Върни тръпката сред вас

За никого не е неистина. И двамата към този момент се приемате като даденост. Спонтанните и вълнуващи срещи са от дълго време забравени. Също като непредвидените целувки, допиране и тези щастливи моменти. Вече не излизате на никое място, срещите ви се организират в хола пред тв приемника. Интимността от ден на ден понижава, също като пристрастеността, която ви подлудяваше първоначално.

Започни да му правиш вълнуващи изненади, които ще го накарат да се върне няколко години обратно, когато се запознахте. Искай да опитате нови неща в спалнята, които ще засилят неговия полов интерес към теб. Нормално е след толкоз време да сте се отегчили от сивото ви всекидневие. С тези дребни, само че доста забавни изненади ще внесеш цвят във връзката ви. Няма мъж, който да не се радва, когато неговата половинка желае да го изненада и да го накара да се почувства специфичен.

Не забравяй външния си тип

Да, външният тип не е водещ фактор да обичане, само че въпреки всичко не би трябвало да подценяваме неговата значителност в любовните връзки. Дори и да те е виждал всякаква, не трябва да забравяш да се грижиш за себе си.

Често дамите, когато се обвържат, не помнят да се поддържат. Отдават се напълно на своя брачен партньор и семейството. Но за никого не е загадка, че мъжете харесват дамите, които се грижат своя външен тип. Винаги намирай време за себе си. Но не го прави единствено и само за него, само че и поради теб самата.

Запиши се на спорт, смени прическата, обнови дрешника си. По този метод освен ще го накараш да те желае повече, само че и ти самата ще почувстваш по-уверена и щастлива в кожата си.

Нежни докосвания

Докосванията също се трансфораха в необичайност с времето. А изначало не можехте да свалите ръцете си един от различен. Няма причина, която може да оправдае неналичието на докосвания във връзката ви. Нито децата, нито работата биха ви попречили да се наслаждавате един на различен. Това, което ви пречи, сте вие самите. И неналичието на интерес към другия. Чрез докосването, ти показваш, че си до него и искаш и той да е до теб. Събуждаш нежността и желанието му за фамилиарност.

Не ти е необходим мотив или причина, с цел да го погалиш или целунеш. Той ти е сътрудник. Засипвай го всеки ден с безчет целувки и обятия. Животът е прекомерно къс.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР