Ти си първият политик, който идва в нашето село, най-после

...
Ти си първият политик, който идва в нашето село, най-после
Коментари Харесай

Рашидов стигна и до най-отдалечените селца в Пловдив област. Хората го посрещнаха с хляб, сол и вяра

 izbori_2023_v1_014

„ Ти си първият политик, който идва в нашето село, най-сетне някой да се сети, че и в дребните обитаеми места живеят хора “, с тези думи приветстваха Вежди Рашидов в Гълъбово и Цар Калоян, община Куклен.

 

Хората го посрещнаха с самун и сол и вяра, че ГЕРБ ще направи постоянно държавно управление. С него бяха регионалният координатор Георги Мараджиев и най-младият претендент за депутат в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Петър Матрев.

Пред жителите на селото Мараджиев напомни, че държавното управление на Бойко Борисов отпусна половин милион лв. за подсилване на свлачището на пътя от село Гълъбово за Цар Калоян. А това в оня миг беше от изключителна значимост защото в региона живеят възрастни хора и предвиждането им до града е мъчно.

„ Лесно е да изкачиш върха. Лесно е да вземеш властта. Но да се задържиш там - това е въпрос на доста, доста труд, старания, отговорност, осъществени планове и най-много доверие. Искаме вашето доверие, с цел да подредим страната си още веднъж “, прикани жителите на селата Георги Мараджиев.

„ Дайте ни доверието си, с цел да спасим България, единственото, което направи „ Промяната “, че промени цените и те станаха безбожно високи “, сподели Рашидов на срещите си в кукленските села и Войводиново.

Хората от своя страна споделиха, че не имат вяра на тв приемника, а на хладилника и животът им в последните две години е станал доста сложен.

„ Вярваме във вас, тъй като сте се потвърдил като човек, който може да основава и държите на мъжката си дума “, тези думи на изпроводяк споделиха хората на Вежди Рашидов.

Представителите на ГЕРБ приканиха хората да изберат тези, които градят и могат да подсигуряват стабилността на страната с номер 2.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР