Ти си достойна за любов и това да бъдеш нечие

...
Ти си достойна за любов и това да бъдеш нечие
Коментари Харесай

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича силно!

Ти си почтена за обич и това да бъдеш нечие всичко, поради силата, с която си се родила на тази красива планета…

Но и освен поради това!

Ти заслужаваш да бъдеш обичана гневно.

Заслужаваш да бъдеш обичана от мъж, който знае по какъв начин се обича мощно и същински.

Мъж, който ще те гледа по този начин, като че ли си направена от магия… От блестяща магия, която усещаш, докато си до колене в дълбоките балийски води, нажежените до синьо фосфорни светулки галят краката ти след среднощ, а огромният разпален огън на плажа пръска красиви искри високо в небето.

Мъж, който избира моментa, в който ще сте единствено ти и той, вплетени в едно пред запалената камина. Мъж, който ще прави обич с душата ти, а освен с тялото ти. Мъж, който ще се взира в дълбочината на очите ти и в безкрайното море от страсти, което е обсебило и двамата.

Мъж, който желае да знае какви са страховете, паниките, неувереността, уплахите и подозренията ти… Мъж, който желае и ще те обича още повече поради всяко едно от тези неща.

Мъж, който те обича гневно и за който ти си най-красивото нещо!

Мъж, който те избира с рошава коса, без грим и полуотворени очи в седем часа сутринта, вместо с тоновете макиаж и прилежно завършена прическа. Мъж, който те обича, преди, по време и след утринното си кафе, без значение от обстоятелството, че към момента не си се погледнала в огледалото и обяснявайки му, че през днешния ден не приличаш на нищо.

Мъж, който поставя брадичка на гърдите ти и се разтапя единствено от допира и уханието на кожата ти.

Мъж, който те обожава!

А в дните, когато любовта му ти наподобява прекомерно дълбока, чувствена и завладяваща цялото ти схващане, ти си казваш “Как въобще заслужавам това?! ”, той ще бъде тъкмо там, с цел да ти подсети точно за какво заслужаваш тази безкрайна обич, лоялност и безрезервност и то до последната капка!

Защото той не може да не те обича! Това е невероятно! Защото това си ти – неговата магия!

Мило момиче, омъжи се за мъж, който ще бъде там, тъкмо до теб и постоянно ще ти оказва помощ, когато става дума за моментите, в които се чудиш  “Какво ще стане, в случай че се ядосам? Какво ще стане, ако родителите ми се отнасят неприятно към него някой ден? Какво, в случай че изгубя и последните си 20 лв.? Или в случай че печеля нови 100? Какво ще се случи, в случай че изгубя работата си? Или искрицата живот, която ме държи жива? Какво ще се случи, в случай че в миналото не помни коя съм и от кое място съм тръгнала? Какво ще стане, в случай че посмея да хвърля някоя паница към него в миг на гняв? ”.

Омъжи се за мъж, който ще е там, постоянно до теб, през всички неизбежни спадове и щастливи мигове в живота ти!

Мъж, който с цялата любов на света ще слуша по какъв начин е минал денят ти и ще знае по кое време и по какъв начин тъкмо да те разсее, развесели и отдалечи от личните ти бурни морета, когато натискът на живота се натрупа и не успяваш да изкачиш голямата планина от тествания сама.

Мъж, който ще бъде там постоянно, с цел да ти припомня, че ти е разрешено да се чувстваш по метода, по който се чувстваш тъкмо в този момент. Който ще бъде там, с цел да е твое най-вярно огледало, когато мислите ти са прекомерно далеч от действителността и даже може да навредиш на себе си, живеейки в личните си илюзии.

Мъж, който масажира краката ти след работа или танцува с теб на обичаната ти ария нищо, че не му харесва. Мъж, който пуска някоя и друга смешка тъкмо, когато би трябвало, за да те измъкне от тревжността, обзела съзнанието ти.

Мъж, който схваща, че любовта се демонстрира с тези, дребните неща!

Мъж, който мие чиниите не като страдалец, а като човек, който е подготвен да те анулира в домакинските ти отговорности, тъй като за него вашият дом е цитадела, за която би трябвало да се грижат двама души. Мъж, който зарежда колата ти, тъй като знае какъв брой досадно ти е да го правиш сама. Мъж, който ти оставя малки любовни бележки, които намираш разпръснати из нещата си. Мъж, който не прави това единствено на Свети Валентин, а всеки един ден или пък просто, тъй като през днешния ден е вторник.

Мъж, който не се интересува от новия червен колорит на червилото ти, само че все пак ще види по какъв начин ти стои, когато му кажеш и няма да има самообладание да почувства мекотата на устните ти, допрени до неговите.

А когато сложните времена неизбежно стартират да се появяват в живота ти, не забравяй да се омъжиш за мъж, който може да огледа надълбоко в очите ти и да каже: „ Не се притеснявай! И това ще мине! Заедно ще се оправим и с това! ”.

Омъжи се за мъж, който не желае нищо повече от това да станеш все по-велика, както в своя, по този начин и в неговия живот. Мъж, който не се усеща ни минимум заплашен от твоите триумфи. Мъж, който има вяра и се радва за теб!

Мъж, който не ревнува, когато други мъже се извърнат след теб или те загледат закачливо, когато отидете в някой клуб. Мъж, който знае, че това се случва, тъй като ти си една на милион и всеки естествен мъж би желал да бъдеш негова.

Мъж, който е горделив да има такава жена до себе си!

Омъжи се за мъж, който те обича толкоз мощно, че те кара да летиш… Всеки ден, всяка минута, всяка секунда, всеки момент! Мъж, чиято обич те еманципира и те кара да вярваш, че всичко в живота е допустимо!

Този мъж ще отвори света си за теб, а ти на драго сърце ще направиш същото за него!

Да, омъжи се за мъж, който те обича по този метод и едвам тогава ще разбреш що е то истинска любов. Любов, която в никакъв случай до момента не си вярвала, че има!

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича мощно!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР