Ти наистина харесваш този човек и искаш да си сигурна,

...
Ти наистина харесваш този човек и искаш да си сигурна,
Коментари Харесай

Мъжете се влюбват в жените, чиято компания ги кара да се чувстват щастливи

Ти в действителност харесваш този човек и искаш да си сигурна, че той изпитва същото към вас. Но с цел да се породи любовта, би трябвало да сте сигурни, че той в действителност обича да прекарва времето си с вас. Докато сте дружно забелязвай неговото държание – езикът на тялото споделя повече, в сравнение с би трябвало, само че пък това е в огромна изгода за теб. По държанието му ще схванеш дали този мъж харесва компанията ти.

    

Съвети по какъв начин да бъдеш приятна компания

Бъди себе си

Да, блага. Знаем, че когато харесваш един мъж искаш да го впечатлиш и да го накараш да ти се възхищава и да те обожава. Всички желаеме да покажем най-хубавата си страна пред тези, в които сме влюбени, само че помни, че най-важното качество, към което постоянно би трябвало да се придържаш е да бъдеш себе си.

Истината е, че в случай че играеш непозната роля и се преструваш на тази, която не си рано или късно той ще разбере за твоя подправен облик, тъй като ще изглеждаш прекомерно изкуствено, неискрено и това ще го отблъсне още повече от теб.

Знаем, че се страхуваш, блага, само че един мъж би трябвало да те харесва, поради същинската ти същина. Бъди себе си и верният ще го оцени. Ако си срамежлива, не се прави на общителна. Ако си пък общителна, не се опитвай да се държиш свенливо. Бъди почтена за това, което те прави щастлива. Сподели без терзания какво харесваш и какво не харесваш.

Ако си запалена по музиката, пусни някои от обичаните си групи. Ако си изобретателна, покажи му част от работата си или приказва за някои от обичаните си реализатори. Ако пък книгите са твоята пристрастеност, то с наслада му показа кои са обичаните ти създатели, романи и така нататък Винаги има какво да си кажеш с него, колкото и срамежлива да си. Запази успокоение и не играй непозната роля. Бъди себе си. Това най-вече ти отива.

Дай му пространство

Съвсем обикновено е, когато излизаш с едно момче още първоначално, да искаш да го виждаш всеки ден. Може да откриеш, че непрестанно мислите за него и за това какъв брой доста го харесваш. Дните, в които не се виждате, могат да ти се сторят като цяла безкрайност, в която сте раздели. Ти искаш да бъдеш с него при всяка опция, само че това си има своите дефекти. Подобно държание от време на време наподобява като завладяващо и вероятността да отблъснеш момчето е доста по-голяма, в сравнение с да го накараш и той да почувства същото, което ти изпитваш към него.

Това е изцяло обикновено и естествено. Но в случай че искаш той в действителност да се любува на времето си с теб, устойте на желанието за непрестанен контакт. Независимо дали преди малко сте почнали да излизате или се виждате от известно време, би трябвало да му дадеш малко пространство.

Ето за какво:

Шоколадовият сладолед може да е обичаният ти десерт, само че в случай че ядеш от него всеки ден, доста скоро той ще ти омръзне.

Това е просто част от човешката логика на психиката. Колкото по-достъпно е нещо, толкоз по-малко го ценим. Така че, блага, в случай че искаш той да се влюби в теб и да си най-приятната компания за него, то тогава не му позволявай да те има изцяло. Бъди леко мистериозна, само че доста занимателна. Мъжете ненавиждат досадни и меланхолични дами. Е, триумф!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР