Threadripper PRO 5000 WX скоро ще се появи в асемблираните

...
Коментари Харесай

Топ процесорът AMD Threadripper PRO 5000 WX потегля към асемблаторите


Threadripper PRO 5000 WX скоро ще се появи в асемблираните системи
(снимка: AMD)

Новите п роцесори от серията Threadripper PRO 5000 WX ще са налични за водещите систематични интегратори по света от юли 2022 година, заяви AMD. Очаква се тези мощни чипове да станат налични и на пазара за „ Направи си самичък ” компютри по-късно тази година.

Започвайки с процесорите Threadripper PRO 5000 WX, платформата Threadripper ще употребява една-единствена „ обща инфраструктура ”, с цел да поддържа по-добре общността на създатели и експерти. Ще има един CPU чипсет и сокет и всеки процесор ще употребява AMD Ryzen Threadripper PRO чип със 128 писти с поддръжка на PCIe Gen 4 и 8-канална поддръжка на RDIMM.

Определени дънни платки WRX80 от определени ODM сътрудници ще поддържат овърклок на паметта и процесора за потребителите, които желаят да усилят продуктивността на работната си станция до вероятния оптимален лимит, прецизираха от AMD.
още по темата
И най-после, Threadripper PRO 5000 WX-Series ще употребява чипсет WRX80, тъй че клиентите със съществуваща дънна платка, основана на WRX80, ще могат да надграждат до процесори Threadripper PRO 5000 WX-Series с актуализация на BIOS.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР