TheMoscowTimes предлага анализи коментари по някои изказани от Песков позиции.

...
TheMoscowTimes предлага анализи коментари по някои изказани от Песков позиции.
Коментари Харесай

Русия би използвала ядрено оръжие само при екзистенциална заплаха

TheMoscowTimes предлага разбори мнения по някои изказани от Песков позиции. В отговор на въпрос дали е " уверен или убеден ", че президентът Владимир Путин няма да употребява нуклеарната алтернатива в подтекста на украинската интервенция, Песков сподели:

" Имаме идея за вътрешна сигурност и тя е обществена. Можете да прочетете всички аргументи за потребление на нуклеарни оръжия. Така че, в случай че това е екзистенциална опасност за нашата страна, тогава може да се употребява в сходство с нашата идея ".

Дни откакто съветските войски нахлуха в Украйна, Путин провокира световна паника като разгласи, че е привел стратегическите нуклеарни сили на Русия в нараснала подготвеност. Говорителят на Пентагона Джон Кърби назова реториката на Москва за евентуално потребление на нуклеарни оръжия „ рискова “. „ Това не е методът, по който би трябвало да работи една виновна нуклеарна мощ “, сподели той пред кореспонденти.

Въпреки това Кърби акцентира, че чиновниците на Пентагона „ не са видели нищо, което да ни накара да заключим, че би трябвало да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР