The Pan-European Executive, предлагана в Солун, надгражда и доразвива силните

...
The Pan-European Executive, предлагана в Солун, надгражда и доразвива силните
Коментари Харесай

Програма MBA от световна класа се предлага в София от CITY College

The Pan-European Executive, предлагана в Солун, надгражда и доразвива мощните страни на актуалната стратегия Executive MBA. В допълнение към двойната степен, програмата EMBA предлага на своите студенти в действителност интернационално преживяване: три вълнуващи образователни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се организират от изтъкнати професори и интернационалните учени от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре приети университети в международен мащаб и специалисти от промишлеността със забележителен професионален опит.

Pan-European Executive MBA е в действителност интернационална стратегия с скъпи благоприятни условия за бизнес нетуъркинг и новаторска стратегия, предопределена за днешните мениджъри и експерти, които би трябвало да подобрят своите умения и познания за професионално, кариерно и личностно развиване.

Пан-Eвропейската стратегия в този момент става още по-достъпна за заети мениджъри, които желаят да комбинират работата и образованието, защото студентите могат да избират метода на преподаване (присъствени лекции плюс образователни пътувания) или разбъркан метод на преподаване (онлайн плюс образователни пътувания).

Програмата е акредитирана от Асоциацията на MBA (AMBA) и Chartered Management Institute, Англия (CMI).

Проф. Лесли Т. Cамози е доста издирван преподавател в региона на организационните промени и ръководството. Той е професор и научен шеф на MBA програмата в CITY College и създател на лабораторията за стратегическо ръководство на хората. Той е член на Асоциацията на MBA (AMBA) и взе участие в планове, финансирани от Европейския съюз.

Професор Самози, за какво програмата, която оферирате, е неповторима?

Мисля, че има редица неповторими съставни елементи в нашата стратегия. Най-важният е способността на студента да получи двойна степен, както от, по този начин и от. Това са два водещи интернационалните университета, които се събраха, с цел да предложат тази страхотна стратегия в нашия район. Нашите студенти имат и опцията да се свържат с сътрудници, от осемте разнообразни страни, където програмата се преподава, както и със студенти, които ще се запишат в новата ни стратегия. Накрая има и три образователни пътувания за студентите - в Йорк във Англия, Страсбург във Франция и в Солун, където студентите от всички наши местоположения на преподаване ще се съберат, ще учат дружно и ще обменят хрумвания и опит.

Какво бихте споделили на човек, който се чуди дали в този момент през 2021-ва година е подобаващия миг да се запише в MBA програмата?

Мисля, че в случай че в миналото е имало време, в което човек да се замисли дали да се запише в - то в този момент е момента . Видяхме какво е въздействието на пандемията освен в нашия район, само че и в целия свят. Видяхме в действително време по какъв начин организациите трябваше да премислят метода, по който работят, и да се приспособяват към насилствената действителност. MBA стратегиите ни дават неповторимата опция освен да надградим уменията си, само че и да преосмислим метода, по който вършим бизнес и да обмислим разновидностите за бъдещето. В бъдеще фирмите ще разполагат с работна мощ, която е в положение да работи от всяка вероятност и да се приспособява бързо към каквито и да е промени в околната среда.

Кои са най-големите провокации пред един ангажиран управител, който би трябвало да бъде и добър студенти по MBA?

Мисля, че едно от най-големите провокации пред мениджъра, който учи в MBA стратегия, е да успее да балансира сред работа, семейство и образование. Винаги съм бил учуден от способността на нашите студенти да координират живота си по подобен метод, че да доближат до оптималния капацитет в нашата стратегия, като в същото време извършват и ежедневните си отговорности.

Как бихте коментирали възвръщаемостта на инвестицията от MBA програмата в днешно време?

Възвръщаемостта на инвестицията от MBA програмата идва от редица разнообразни фактори. Да, при едни може да се види нарастването на заплатата заради довеждане докрай на програмата и ние разполагаме с данни, които поддържат това. Обаче, в случай че погледнете възвръщаемостта от позиция на основаване на мрежи, разширението им и получените спомагателните познания, мисля, че те са по-трудни за премерване, само че и са също толкоз значими. Виждайки ходът на пандемията, мисля, че възвръщаемостта на инвестицията ще бъде по-голяма освен от персонална позиция, само че и от социална.

Какви са новите промени на CITY College, трансформирайки се в European Campus of the University of York? Как ще повлияят на MBA програмата? Има ли промени, които предстоят да бъдат приложени?

Една от най-големите промени в превръщането в европейски кампус е способността освен да предлагаш обучение, а да оставиш същински отпечатък в Европа за студентите, които учат в University of York. Отварят се нови благоприятни условия освен за района, само че и за студентите на университета. Със сигурност европейският кампус комбиниран с University of Strasbourg, от позиция на MBA програмата, демонстрира, че ние освен предлагаме районно обучение, само че и сме същински участник в общоевропейското обучение. Продължавайки напред след Brexit мисля, че виждате, че от ден на ден университети одобряват сходен вид модел, като се има поради, че не можем да живеем единствено на едно място в глобализиращия свят.

Повече информация за програмата, можете да прочетете тук:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР