The Last of Us: Последните оцелелиПедро Паскал (Мандалорецът, Наркос, Игра

...
The Last of Us: Последните оцелелиПедро Паскал (Мандалорецът, Наркос, Игра
Коментари Харесай

Домашно кино: "Последните оцелели" и That 90's Show

The Last of Us: Последните оживели
Педро Паскал ( " Мандалорецът ", " Наркос ", " Игра на Тронове " ) е звездата в новия сериал на Netflix, основан на едноименна известна игра за Playstation. Адаптацията е на основателя й Нийл Дръкман и на носителя на " Еми " за сериала " Чернобил " Крейг Мейзин. Действието се развива в постапокалиптичния свят, откакто гибелен вирус унищожава съвсем цялата модерна цивилизация, а Америка е захласната от канибалистични мутанти. Джоел (Паскал) е нает да изведе незаконно от карантинната зона 14-годишната Ели (Бела Рамзи от " Игра на Тронове " ) от карантинна зона до организация, която търси лек за вируса, и двамата се постанова да преминат през Съединени американски щати и да оцелеят.

Премиера, HBO Max, 16 януари


That 90`s Show
Спиноф на американския ситком That 70`s Show, който ни връща в къщата на семейство Форман в Уисконсин, където тогавашните младежи към този момент са пораснали и имат свои деца. В продължението, разположено в средата на 90-те, Лея Форман (Кали Хаверда), щерка на Ерик Форман и Дона Пинчоти, отива на посетители при баба си и дядо си, и събира в остарялото мазе нова група от другари, изправени пред нови тийнейджърски провокации. Аштън Къчър и Мила Кунис, които са измежду истинския състав на шоуто, се появяват за малко.

Премиера, Netflix, 19 януари


Реклама The Lying Life of Adults
Сериал, акомодация на романа на Елена Феранте " Измамният живот на възрастните ". Шестте епизода наблюдават сложния преход на Джована - към този момент непокорна тийнейджърка, търсеща новото си лице в два града, които се ненавиждат и се боят един от различен: горният, лъскавият Неапол, и Неапол на низините, средище на крайности и циничност през 90-те години.

Премиера, Netflix


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР