The Circle, сезон 6, имаше всичко: нов град, TikTok-знаменитост (сестрата

...
The Circle, сезон 6, имаше всичко: нов град, TikTok-знаменитост (сестрата
Коментари Харесай

Победителят от сезон 6 на „The Circle“ преживява променящ живота момент: „Настръхнах“

The Circle, сезон 6, имаше всичко: нов град, TikTok-знаменитост (сестрата на), скелет на име Хърбърт, врагове, трансформирали се във френи, стратегически супер почитатели и първият безчовечен състезател. Беше сезонът на AI и Ride or Die — а в този момент сезонът има още нещо, с което да се похвали: победител. СПОЙЛЕРИ , явно!

След навигиране около инвазивен изкуствен интелект, гледане на блокиране на съдружници, преобразяване на върл зложелател в съвсем приближен съдружник, прибиране на най-тесния съюз за сезона и осъществяване на най-важния стратегически ход за сезона, Оливия ( прочут още като Брандън Бейкър) е нашият победител!

Всички в действителност би трябвало да го предадете на Оливия — имам поради, Брандън. Сериозността и готовността на Брандън да споделя направиха тъкмо това, което интриги и удари в гърба не съумяха през целия сезон: това раздели алианса #TresFuego. Оказва се, че най-ефективният метод за раздробяване на един съюз не е да ги настроите един против различен. Много по-добре е да създад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР