Тези зодиакални знаци са любимците на Венера Всички зодии имат

...
Тези зодиакални знаци са любимците на Венера Всички зодии имат
Коментари Харесай

Тези 5 зодии имат най-голям късмет в любовта

Тези зодиакални знаци са любимците на Венера

Всички зодии имат свое схващане за обич и романтика. Водните знаци са безнадеждни романтици. Рак, Скорпион и Риби са зодии, които просто обичат да обичат и в действителност не обичат да са сами. Въздушните знаци са интелектуалци.

Близнаци, Везни и Водолей възприемат любовта като разбиране. Те могат да бъдат лоялни, само че може да наподобяват прочувствено отдалечени. Огнените знаци приказват за физическа обич. Овен, Лъв и Стрелец обичат да се движат бързо и да се усещат живи, написа Tialoto.

Любовният им жанр е натоварен и може да завърши в момент. Земните знаци държат хората в сърцата си. Телец, Дева и Козирог са постоянни знаци, които избират „ безконечната “ обич.

Телец

Управляван от Венера, планетата на любовта, Телецът води листата на късметлиите в любовта – техният триумф в персоналния живот се прави оценка на 95 %. Представителите на този знак имат какво да предложат на своите сътрудници. Умеят да готвят, гушкат и даже да избират страхотни филми. Родените под този знак съвсем в никакъв случай не са сами, само че имат потребност от постоянен сътрудник. Те в действителност обичат дълготрайните връзки, защото са родени под доста спокоен и толерантен знак, тъй че няма да се нервират от дребните странности на колегата си.

Везни

Везните също се ръководят от Венера, планетата на любовта. Приятелски настроени и общителни, родените под знака въплъщават грациозност. Държат доста на външния си тип и чакат същото от колегата. Везните са толкоз постоянни, колкото би трябвало. Те се усещат удобно да опознаят един човек и не се заблуждават, заради което шансът им в любовта се прави оценка на 90 %.

Дева

Управлявани от Меркурий, планетата на връзката, родените под знака на Дева обичат подреден и елементарен за гледане живот и за тях това значи да са в двойка. Внимателни и великодушни, Девите са идеални сътрудници за съвсем всеки. Те са привлекателни за всички видове персони и лоялни, само че като високо проведени персони, те се допълват най-добре от изобретателните Водолеи, които също се отличават с преданост и непоклатимост. Късметът на представителите на тази зодия в любовта се прави оценка на 85 %.

Рак

Управлявани от мечтателната и променлива Луна, Раците живеят и дишат романтика. Влюбени идеалисти, те чакат приказна романтика – не по-малко. За верния човек ще прекосят океани, а за неверния ще плачат. Късметът на Рака в любовта се прави оценка на 80 %.

Лъв

Управляван от Слънцето, гордият и величествен Лъв ще даде на колегата си всичко, което може, само че това би трябвало да е верният човек. Щедри и благи, хората, родени под знака на Лъва, притеглят всички. Те постоянно имат лист с неща, с които няма да създадат компромис, тъй че в случай че усетят, че връзката не работи, те напущат. Те би трябвало да извърнат внимание на Козирозите, които са също толкоз съсредоточени и праволинейни. Тяхното равнище на шанс в любовта е към 75 %.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР