Тези яйца по швейцарски стават за всеки ден и даже

...
Тези яйца по швейцарски стават за всеки ден и даже
Коментари Харесай

Яйца по швейцарски. Бърза, евтина и вкусна за всякакъв повод

Тези яйца по швейцарски стават за всеки ден и дори в дните преди заплата
Предлагаме ви една чудна рецепта за евтини, бързи и вкусни яйца по швейцарски. Страхотни са и са много по-различни от обичайните, с които сме привикнали до погнуса.

Яйца по швейцарски – неповторима, евтина и вкусна рецепта

Трябват ни две лъжици масло, четири-пет филии бял самун, 250 грама кашкавал, само че би могло и сирене, четири-пет яйца, олио, сол на усет, черен пипер на усет, червен пипер.

Първо взимаме една тавичка и я намазваме с масло, а след това в нея нареждаме филиите от белия самун.

Върху хляба слагаме един слой от настъргания преди този момент кашкавал или сиренето. После си вършим дупка върху хляба.

Във всяка една от дупките слагаме по едно счупено яйце. Поръсваме най-отгоре с червен пипер, черен пипер и сол, а най-после пъхаме тавичката с тази вкусотия, с цел да се запече до подготвеност на яйцата.

Фурната е належащо да бъде включена на умерена температура, с цел да не загорят продуктите. Тези яйца по швейцарска рецепта стават в действителност ужасно вкусни, а и са доста евтини. У нас не са познати, по тази причина бихте могли да ги предложите и на гостите си като нещо необичайно и екзотично, което сигурно ще харесат.

Най-доброто на рецептата е, че е евтина и е идеална за дните преди заплата, както и че се получава постоянно, без значение какъв брой положителни и опитни сте в кухнята.

Пожелаваме ви да си ги изядете тези яйчица с кеф и до нови срещи с нашите и ваши вкусни предписания!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР