Тези текстове не искат колегите управляващи, защото тези текстове нарушават

...
Тези текстове не искат колегите управляващи, защото тези текстове нарушават
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на ПП-ДБ : На хранилката на Лукойл са лидери на парламентарни групи и министри

" Тези текстове не желаят сътрудниците ръководещи, тъй като тези текстове нарушават финансовия интерес на " Лукойл ", безапелационен е Добрев и добави, че точно това е повода за изключителното изказване на ПП-ДБ, с което те оповестиха, че са срещу свикването на изключително съвещание на Народното събрание в петък..

" Заради този текст настоявам, че хранилката на " Лукойл " се оказва доста огромна. На нея има ръководители на парламентарни групи, членове на кабинета и министри ", съобщи Добрев, който още веднъж го прочете пред медиите. Той заключи, че признатият при започване на годината закон не е бил изпълняван досега от две държавни управления - служебното и настоящето постоянно.

Добрев беше безапелационен, че и в отсъствието на ПП-ДБ ще съумеят да прегласуват признатите преди дни промени, които обезпечават монопола на " Лукойл ", тъй като е належащо нормално болшинство, а с Движение за права и свободи имат 103 гласа. По думите му, трябват му най-малко 90 гласа.

" Единият текст маха 100-те %, които дават монопол на " Лукойл ", проспаният текст от цялото Народно събрание, и втората смяна е в закона за горивата ", изясни какви са двете групи промени, на които ГЕРБ са съвносители.

По думите му неналичието на ПП-ДБ в пленарната зала ще попречи единствено за отхвърлянето на ветото на президента, защото то не минава с нормално болшинство. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР