"Тези протести показаха израстването на гражданското общество. Според мен вече

...
"Тези протести показаха израстването на гражданското общество. Според мен вече
Коментари Харесай

Нидал Алгафари и Настимир Ананиев в горещ спор за протестите

"Тези митинги демонстрираха израстването на гражданското общество. Според мен към този момент политиците, които ще идват на власт, ще би трябвало да се преценяват с това, което се случва, това което желаят жителите, защото прагът им на толерантност беше доближат и от тук нататък без значение кой и по какъв метод ръководи, по кое време ще са изборите също, обществото ще реагира доста бурно на всяка една неправда и неправда, сподели политикът Настимир Ананиев в "Денят стартира с Георги Любенов ".

По думите му в митингите се е присъединил "целият набор - имаме ляво, имаме дясно, имаме център, имаме партийни, имаме безпартийни, имаме безусловно всякакво посланичество ". Ананиев означи, че съгласно социолозите 67% от обществото поддържа митингите.
Не забравяйте, че гневът на хората не зависи от какъв брой хора са на улицата, означи Ананиев.

По думите му митингът е постигнал нещо, тъй като "виждате какво се случва в този момент с Европейските отчети, през вчерашния ден видяхме и какво сподели президентът на Европейски Съюз, макар че ГЕРБ се пробваха да го сменят, както се случи с прокуратурата, когато излезе, че надали не те са свикали комисията ЛИБЕ, а трябваше да излиза председателката и да опровергае, че не е тъкмо в този момент ".

"Стига се до едни такива гръмки думи като "Велико национално заседание ", Априлското въстание не го назоваваме "велико национално ", та в този момент извинявайте това, съобщи режисьорът Нидал Алгафари.

Той показа, че неговите визии за живота не са като на хората, които излизат на митингите.

"Аз не мога да отида нито да превземам кръстовища, нито мога да въздържам хората в столицата по някакъв метод ", сподели Алгафари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР