Тези момчета бяха и продължават да бъдат основната боксова круша

...
Тези момчета бяха и продължават да бъдат основната боксова круша
Коментари Харесай

Иво Инджев: Успехът на ПП-ДБ в София е голям, те са боксова круша за всички партии

Тези момчета бяха и не престават да бъдат главната боксова круша в българската политика. Всички парламентарно показани партии са ги трансформирали в своя съществена цел.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Иво Инджев във връзка успеха на ПП-ДБ и „ Спаси София “ в столицата и водещия резултат на Васил Терзиев.

Голям триумф е, че са на балотаж в 5 или 6 града, в случай, че досега не са се явявали на локални избори въобще. Не пресилвам триумфа на Терзиев, това е триумф на партиите, които го издигат. Това е пренареждане на политическата карта, тъй като София е доста огромна част от България, сподели още Инджев.

За мен няма огромна изненада, тъй като претендентът на ГЕРБ не е кой знае какъв брой мощна фигура, че да може да пробие мощната настройка, която има като съпротива в София, добави PR специалистът Максим Бехар. Не мисля, че кандидатката на Българска социалистическа партия не може да успее на втори тур против толкоз мощна кандидатура. Само един човек схваща доста от общинско ръководство и това е Борис Бонев. Неговата фигура е решаваща, добави Бехар.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР