“Тези консултации изискват от нас да осъзнаем отговорността, която стои

...
“Тези консултации изискват от нас да осъзнаем отговорността, която стои
Коментари Харесай

Атанасова към БСП: Вие сте управлявали с всички формации, с които започнахме разговори

“Тези съвещания изискват от нас да осъзнаем отговорността, която стои пред всички парламентарни групи, за това 49-ят парламент да извърши главната си задача, сформиране на постоянно правителство”.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

“Отчитаме провокациите пред страната и отговорността, която носим, изключително ние като първа политическа мощ, да предложим управническа стратегия. Отчитаме и отговорността пред тежките решения, които предстоят. Трябва да се наложат решения, които да ни върнат във времена на консервативна политика по бюджета, както и трайно да се препотвърждава евроатлантическият път на България”, добави Атанасова.

“Вие сте управлявали с всички обединения, с които ние през последните седмици и през днешния ден започнахме диалози. В този дух предлагам да разясняваме най-съществените тематики, които да са за вдишване на отговорност освен в първия мандат, само че и при всеки следващ”, уточни Атанасова.

“Съзнаваме, че е пристигнал миг, в който отговорността би трябвало да се споделя и нееднократно сме заявявали, че почитаме всички гласоподаватели на всички партии и сме подготвени да разискваме тези секторни политики, с цел да намираме интереса на българските граждани”, добави Десислава Атанасова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР