Тези коли за съжаление са плод на нечие въображение, а

...
Тези коли за съжаление са плод на нечие въображение, а
Коментари Харесай

Топ 7 на измислените автомобили

Тези коли за жалост са плод на нечие въображение, а по този начин ни се искаше някои от тях да съществуват и в действителния живот…

Флинстоунмобилът


Колата на Фред Флинстоун можеше да бъде по-нагоре в листата, само че му липсват доста улеснения, които да го създадат желано транспортно средство: като да вземем за пример парктроник, климатик, под… Фактът, че е от камък му придава малко неудобен тип, само че това надали прави огромно усещане на семейство Флинтстоун (все отново телефонът им е птица). Като се има поради и по какъв начин се движи този автомобил, то Фред и Уилма би трябвало да имат невероятни крайници.

Бусът за мистерии

Бусът за мистерии на Скуби Ду и компания няма кой знае какви резултати, само че пък може да се похвали с доста пресен тунинг тип – цветчетата по каросерията и джантите доста тичат на бандата тийнове, които се борят с чудовища, злодеи и всякаква друга сволоч.

Гаджетмобила

Гордостта на контрольор Гаджет може да се похвали с безконечен лист от екстри: седалки по които тече ток, ракети и куп други дрънкулки, които могат да ви дойдат на разум. Колата може също да пуска гвоздейчета по пътя, да уголемява гумите си и даже да се трансформира в напълно друго транспортно средство. Харабийска кола отвред.

Хърби

Кой да допуска, че антропомофрен фолскваген „ Костенурка “ може да бъде толкоз приветлив? Хърби обаче е в действителност специфичен и имаше достойнството да го ръководи персонално Линдзо Лоън във времената, когато носът ú не беше на сито. Да, няма ракетни мотори или бластери в тази кола, само че чистсърдечно може да кажем, че Хърби е автомобилният еквивалент на Ласи – пухкаво и благо. Определено рационалното фолксвагенче печели нови и нови фенове при всяко свое мигване с фарове.

DeLorean DMC-12 от „ Завръщане в бъдещето “

За цяло потомство американци машината на времето наподобява тъкмо по този начин – с порти, които се отварят отвесно, завдижвана с плутониев атомен реактор (или благодарение на гръмотевица, излизаща от часовникова кула) и пътуваща посредством флукс-кондензатор. Ако в миналото пътуването във времето стане действителност, се надяваме машината да наподобява на возилото на Марти и Док.

Батмобилът

Трудно е да се опише колата на Батман в случай, че през годините е имала толкоз доста превъплъщения. Все отново би трябвало да се спомене, че персоналният автомобил ан супергероя има следните екстри: лазерно оръдие, тежкобронно шаси, нуклеарна бомба, закрепена за задницата, бутон за повикване на Супермен за подкрепление, високооборотен мотор с ракетни ускорители за повишение на скоростта, специфични устройства за по-голяма маневреност и закачени оръжия за изваждане на транспортни средства от строя и унищожаване на спънки. И към всичко това хипер интелигентен компютър, обвързван с основния комп в Батпещерата.

Бусът на Хари и Лойд

Това е овца! Или не, чакай малко, май е куче. А може би е овчарско куче? Каквото и да е, факт е, че това транспортно средство пасваше идеално на идиотски натюрел на Хари и Лойд от „ От малоумен по-глупав “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР