Тези, които са отговорност за състоянието на българския футбол и

...
Тези, които са отговорност за състоянието на българския футбол и
Коментари Харесай

Васил Терзиев: БФС да помислят за отговорността, за мен е важна София

„ Тези, които са отговорност за положението на българския футбол и които са фактори, те да му мислят. Аз мисля за града и не ми харесва, това което виждам “.

Това съобщи новоизбраният кмет на София Васил Терзиев във връзка, при които пострадаха футболни почитатели и служители на реда, а в това време бяха нанесени и доста материални вреди .

Според Терзиев резултатите на българския футбол през последните години са показателни сами по себе си и подсети, че от четвърти място на Световното състезание в Съединени американски щати тимът ни се радва на еднакъв резултат с на Фарьорски острови и Лихтенщайн. 

Той въпреки всичко подсети, че каквито и да се проблемите на футбола ни, не е това методът , по който хората би трябвало да показват своето неодобрение .

По думите му по време на митинга до този миг и десетима футболни почитатели. Терзиев сподели пред камерите и един от камъните, което е летял към органите на реда. По думите му има и доста нанесени материални вреди , като занапред ще се прави равносметка на финансовото изражение. 

„ Това всичкото го плащаме ние! “

Той прикани футболните почитатели за разсъдък и изрази вяра, че няма да има повече провали и потърпевши хора от недоволството им. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР