„Тези избори бяха катастрофални и хората още повече загубиха доверие.

...
„Тези избори бяха катастрофални и хората още повече загубиха доверие.
Коментари Харесай

Митева: Тези избори бяха катастрофални и хората още повече загубиха доверие

„ Тези избори бяха пагубни и хората още повече изгубиха доверие. Връщането на хартията не докара до увеличение на гласоподаване “. Това съобщи Ива Митева от коалиция " Заедно " в ефира на БТВ.

По думите й недействителните бюлетини са към 45 000, а предишните избори бяха към 9 000. „ Над 60% от гласуващите са дали своят вот с машина, в това число в Кърджали и Турция. Партиите, които поддържаха хартиената бюлетина, понижиха своята поддръжка като Българска социалистическа партия “, посочи Митева.

„ Нямахме време и пари за акция, с цел да спечелим повече гласове. Смятахме, че е хубаво да се заявим и да има една платформа ``Заедно``, която да покаже, че могат да се вършат обединявания върху кардинални основи и хрумвания. Цялата ни стратегия беше построена на съответни проблеми и решения “, добави още тя.

„ Сега видях процеса по различен метод, до момента съм взела участие като претендент. Видях какъв брой е сложна самата организация и Сметната палата промени декларацията си за даренията и тя беше направена по подобен метод, че стопираха да подаряват. Ние направихме акция с към 90 000 лв. в случай, че партии, които не са влезнали в Народното събрание са изхарчили към 500 000 лв. “, безапелационна е Митева.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР