Тези и много други интересни авторски теми и разработки очаквайте

...
Тези и много други интересни авторски теми и разработки очаквайте
Коментари Харесай

Четете в Марица - От 13-а заплата до бонус за Коледа спор...

Тези и доста други забавни авторски тематики и разработки очаквайте в новия брой на обичания вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден.

Войната в Украйна ще се ожесточи,  Европа ще се бори с три рецесии. Това съобщи в изявление анализаторът Боян Чуков. Ще има ли скоро помирение в Украйна четете в утрешния брой на вестника.

За Коледа: от 13-а заплата до бонус съгласно резултата 

Популярната процедура от едно време за 13-а заплата отстъпва през 2022 година, сподели бързо изследване на „ Марица “. Но напълно не изчезва. Големи интернационалните компании със седалище в Тракия икономическа зона са положителният образец.

Общинарите взимат до 300 лв. надбавка

До 300 лв. ще получат чиновниците от администрацията на Община Пловдив, в случай че финансистите съумеят с заплащанията до края на декември.  Още четете в броя на " Марица ".

Ще събират разделно текстил и ще го употребяват за дарения

Да се събират разделно текстилни боклуци, а годните за приложимост да се дават за генериране на средства за подкрепяне на небогати. Такова предложение е внесъл в Общинския съвет зам.-кметът на Пазарджик Петър Петров. Идеята ще бъде обсъждана на идното на следващия ден постоянно съвещание. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР