Тези хора са от света на сенките, в който ни

...
Тези хора са от света на сенките, в който ни
Коментари Харесай

Добре дошли в предизборния бардак: Стари и нови курви предлагат каквото им е останало

Тези хора са от света на сенките, в който ни завличат от десетилетия. Те са като тези подпухнали и беззъби проститутки край гарата в Пловдив, които за няколко левчета оферират обилно каквото е оживяло от тялото им.

По националното радио екслидерът на Българска социалистическа партия Михаил Миков пръска жлъч по адрес на Корнелия Нинова и дава образец, по какъв начин той умеел да управлява партията.

Появи се – къде без него – вездесъщият Първанов, който към момента живее с лъжата, че е бил сполучлив президент и има право да дава ум на всички, по всевъзможни въпроси. Спокоен е, че ченгетата скриха страниците от досието му, в които са разказани връзките му с Шесто ръководство на Държавна сигурност, и анализаторства „ от високо “…

В играта бе вкаран и Петър Стоянов, като възможен претендент за президент на ГЕРБ. Ако на Стоянов му е останал най-малко малко здрав разсъдък, би трябвало усети, че го пускат като мюре, с цел да уредят някакви други покупко-продажби. За себеуважение и възприятие за самозапазване става дума.

От Вътрешна македонска революционна организация хвърлиха няколко пиратки за привличане на вниманието. Преброяването на популацията било рисково заиграване както с етническия мир, по този начин и с конституционните устои на Република България! Опасни придвижвания насаждали сепаратистка и ЛГБТИ агитация посредством националното броене, оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация. Хора от смесените региони са пропагандирани да се записват в рубрика " други " вместо българи, а джендър фондации вършат акция за легализиране на гей браковете.

Подобни простотии нямат потребност от коментар. Красимир Каракачанов (агент „ Иван “ от ДС) очевидно не могат да измислят нищо повече от това. Което е добре, с цел да останат там, където са.

Чичо Стефчо и той чурулика от някакво студио. Нова конституция, промени, напредък – всичко вкупом дава обещание Софиянски, остарял майстор-разтегач на политическа дъвка.

Атаките против президента Радев се ускоряват, след Борисов подтичват аргати, подготвени да хулят и плюят против нещо. Тъжна картина.

Движение за права и свободи най-малко си споделиха какво мислят и че ще работят против настоящия държавен глава.Те сигурно познават тънкостите на тези игри и евентуално ще си изиграят картите, съгласно интереса.

От ляво се чуват подправени флигорни: Мислим; би трябвало да решим; оценяваме; може би; понеже… Колебаят се като необятни социалисти, казвал в миналото Кирков.

Представители на новите партии в Народното събрание също се впуснаха в предизборното надпреварване. Кой с каквото разполага и с концепция да надскочат опциите си. Много упоритости, само че недосттъчно тренировки и познаване на терена.

Нищо ново на пазара за гласове. Тотално омаскаряване на съперниците, кретенизъм (обиколките с джипката на сикаджията и някогашен премиер), брутални неистини, обещания без покритие, обезчестяване, секрети покупко-продажби и разпределяне миро на калпак… Общото с същинските проститутки е, че се предлага нещо против възнаграждение. Разликата, че същинските проститутки каквото й да вършат, не могат да ти докарат такива неприятности, както проституиращите в предизборни акции.

Ако се оставим остарели и нови нахалници да ни завъртят главите, отново ще се псуваме след два месеца. За страдание всякога се предизвестяваме и най-после – отново същото. А курвите разчитат на пияни и разсеяни клиенти. Такива бол.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР