Тези гейтове са малко повече пара в свирката, отколкото нещо

...
Тези гейтове са малко повече пара в свирката, отколкото нещо
Коментари Харесай

Каракачанов: Известно е, че хуморът на Симеонов е малко дърварски

Тези " гейтове " са малко повече пара в свирката, в сравнение с нещо действително. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в предаването " Седмицата " на " Дарик радио " във връзка със стабилността на кабинета.

" Ще изкара мандата си това държавно управление, в случай че нещата, които е заложило в програмата за ръководство, стартират да се случват. Някои от тях към този момент стартират да се случват ", разяснява Каракачанов и даде за образец нарастването на минималните пенсии. Той съобщи, че " Обединени патриоти " не са се отказали от концепцията за 300 лева минимална пенсия и индексация на всички пенсии.

" Известно е, че неговият комизъм е малко дърварски и най-вероятно това е някакъв опит за шегуване, много несполучлив очевидно ", по този начин Каракачанов разяснява думите на сътрудника си в ръководещата коалиция Валери Симеонов, отправени през вчерашния ден към журналиста Виктор Николаев.

Той отхвърли да разяснява държанието на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров.

" Не ме карайте да разясня депутати от друга парламентарна група, изключително когато сме съдружни сътрудници ", съобщи той. Каракачанов уточни, че не мисли, че ще се стигне до оставка на Тодоров.

" Всеки самичък си взема решенията по какъв начин да се държи и по какъв начин да носи отговорност, само че не считам, че поради едно, въпреки и по-грубиянско, изявление би трябвало да се стига дотук ", сподели Каракачанов на въпрос би трябвало ли Симеонов и Тодоров да изоставен постовете си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР