Тези фрази са червени флагове, на които трябва да обърнете

...
Тези фрази са червени флагове, на които трябва да обърнете
Коментари Харесай

Имайте едно наум, ако той ви каже някоя от тези 16 фрази

Тези изречения са червени знамена, на които би трябвало да обърнете внимание. Ако сътрудникът ви ги изрече, сигурно нещо не е наред във връзката ви.

1. " Не бъди толкоз сензитивна. " (или нещо със сходно значение) Това демонстрира, че той не се интересува от възприятията ви и не може да поеме отговорност за държанието си.

2. " Момиче, в действителност можеш да ми вярваш. Никога не бих ти предизвикал това. " Хората, които в действителност заслужават доверие, нямат потребност да ви убеждават и също по този начин знаят, че същинското доверие не се дава на хора, които едвам познавате.

3. " Ок, добре. Съжалявам. Щастлива ли си? " Това НЕ е опрощение.

4. " Аз съм подобен ужасяващ човек, би трябвало да ме зарежеш. " По този метод сътрудникът ви се пробва да провокира вашето състрадание, вместо да ви се извини откровено. Той няма да се промени, в случай че останете.

5. " Аз съм брутално почтен. " Или друго опрощение за това, че е нетърпим човек. 6. " Моля те, бъди по-положително настроена. " Това значи да не го критикувате, макар че е изцяло справедливо.

7. " Това беше единствено смешка. Къде ти е възприятието за комизъм? " Това не оправдава неприятното му държание.

8. " Мразя да ме упрекват в неистина. " Със сигурност всички се досещаме от какво се пробва да се измъкне.

9. " Съжалявам, че направих това, поради зодията ми е. " Неговият зодиакален знак не го дефинира, той просто е кофти човек и употребява тази фраза, с цел да го прикрие.

10. " Аз съм емпат. " 90% от самопровъзгласилите се емпати са нарцисисти с ужасна липса на внимание към нечии усеща, с изключение на техните лични.

11. " Това, което трябваше да направиш... " или " Това, което аз бих направил... " Ако той постоянно употребява сходни изречения в отговор на това, че му споделяте за нещо неприятно или неловко, което ви се е случило, несъмнено не е добре. Такива хора са склонни да бъдат доста самоуверени и упорити, даже в обстановки, за които в действителност не знаят нищо.

12. " С цялото му почитание, само че... " Често по-късно не следва нищо положително.

13. " Без да се обиждаш... " След което сигурно следва нещо обидно.

14. " Аз съм положително момче. " Със сигурност е. Защо би трябвало да ви го изяснява? Делата са по-важни.

15. " Тя беше... " Когато той приказва ужасни неща за някогашната си другарка. Определено това не би го направил един учтив мъж. Миналото е минало.

16. " Не можеш ли просто да го направиш? " Никой не би трябвало да ви насилва да вършиме нещо, което не ви харесва.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР