Тези фактори действат като леден душ за либидото. Ако сте

...
Тези фактори действат като леден душ за либидото. Ако сте
Коментари Харесай

Грешките, които убиват желанието за секс

Тези фактори работят като мразовит душ за либидото. Ако сте във връзка и държите да поддържате положително равнище в половото ви другарство с обичания човек, пазете се от следните неточности:

Да оставяте споровете си неразрешени
Всеки забранен спор е като израстък, който лека-полека изяжда възприятието за фамилиарност и деликатност сред двама души, а от това непосредствено страда и желанието за секс.

Ако дълго време пренебрегвате негативните си страсти, недоволството към колегата пораства. Нужно е да поддържате връзка намерено и състрадателно и да разрешавате проблемите си незабавно.

Трите най-нещастни вида връзки

Неподдържан външен тип
Важи с цялостна мощ и за двата пола. Мъже с мръсни чорапи, мирис на бира и прегърбена стойка, дами със занемарена фигура и коса, носещи провиснали дрехи… Колкото и сантиментална да е концепцията ни за любовта, грубата реалност е, че външният тип е от огромно значение.

Това не би трябвало да ни хвърля в суматоха. Естествено, че мъжът ви няма да спре да ви желае, в случай че един път си изпуснете часа при маникюристката или в случай че ви види със сенки под очите и мръсна коса, когато сте болна.

Но непрекъснатото занемаряване на грижата за външния тип с времето ще даде своето отражение. За неприятната хигиена пък изобщо няма да отваряме дума…

Видовете целувки и какво споделят те за възприятията на мъжа

Липса на еротика посред ви
Това е чест проблем в дългогодишни връзки. Партньорите, които са от дълго време дружно, че еротиката не се случва единствено в спалнята. Тя е в метода, по който гледате своята половинка. В това да си разменяте похвали и инцидентни докосвания. Дори в това да запазите малко от персоналното си пространство и да поддържате известна тайнственост.

Ако единият постоянно влиза да си мие зъбите, до момента в който другият е на тоалетната паница, това може да ви наподобява доста умилително, само че най-после ще си станете по-скоро приятелчета и не се учудвайте, в случай че посред ви се настани липса на предпочитание за секс.

Доказано: Не е значимо да сте красиви, с цел да вършиме прекрасен секс

Неподходящият миг
Не е без значение и това по какъв начин и по кое време тъкмо ще потърсите полова непосредственост с половинката ви. Ако тъкмо тогава другият е изтощен, угрижен поради проблеми с работата или болно дете, в случай че на идващия ден би трябвало да стане доста рано, в случай че е имал свада с родителите, надали му е до секс тъкмо в този момент.

Рискувате освен да ви отблъсне, само че и вашето полово домогване да го засегне. Защото ще наподобява като че ли не обръщате никакво внимание на това по какъв начин се усеща индивидът до вас.

Когато ви се прави секс, само че се съмнявате, че половинката ви не е в въодушевление, може да опитате по-отдалече. Първо поговорете, изслушайте го, предложете да му разтриете врата и раменете. Постепенно ще усетите дали се разсънва желанието му за освен това. Шансът ви е доста по-голям по този начин, а и прекарването сигурно ще бъде по-нежно и прелестно.

Защо не може да те преодолее съгласно зодията?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР