Тези дни Радина Кърджилова призна нещо много любопитно, което нямаше

...
Тези дни Радина Кърджилова призна нещо много любопитно, което нямаше
Коментари Харесай

Радина Кърджилова призна за предсказание от астролог преди 10 години - slava.bg

Тези дни Радина Кърджилова призна нещо доста любопитно, което нямаше по какъв начин да не провокира интерес и реакции измежду почитателите й в обществените мрежи. Актрисата показа в неотдавнашен пост, че астроложка е планувала по кое време, какъв брой и какви деца ще има. По-любопитното в тази ситуация е, че информацията за наследниците си Радина получава още преди 10 години.

"Разбира се, не й повярвах, въпреки че доста от нещата, които ми сподели, след това се оказаха правилни. Ето в този момент 10 години по-късно Христо и Йоан. И да, тя се оказа права. Пиша това, с цел да споделя, че в последно време виждам от ден на ден и повече млади двойки да имат по две, три деца и това пъклен доста ме кефи и радва, мои познати, които са на всички места с децата си, гледат ги сами и работят и да, оправят се. И тези хора са умни, свободни, диви, действени, пътуващи, съответни на времето, в което живеем.
Човек има право на избор в този живот и по какъв начин да го живее и с кого да го показа или пък да го показа единствено със себе си. Но мен ме въодушевяват тези, които предават нататък и оставят след себе си обичаи, цвят, дух и националност ", написа Кърджилова в профила си над съчувствен кадър на двете си деца....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР