Тези 7 правила ще ви помогнат да се сдобиете с

...
Тези 7 правила ще ви помогнат да се сдобиете с
Коментари Харесай

7 стъпки за плосък корем без диети и упражнения

Тези 7 правила ще ви оказват помощ да се сдобиете с плосък стомах без доста старания.
За да имате стегнат стомах, не е нужно да се изтощавате с усилени тренировки и строги диети. Според специалисти е задоволително да следвате 7 елементарни правила и ще останете сюрпризирани от резултата.
 5 аргументи да не отслабвате, макар че не ядете доста 5 аргументи да не отслабвате, макар че не ядете доста
Въпреки напъните, които полагате, стрелката на кантара не се мести надолу. Ето кои са факторите, които могат да попречат на отслабванет...
1. Коригирайте стойката си
Силните мускули на гърба са в основата на вярната стойка. Поддържането на гърба изправен прави корема по-плосък.
2. Включете повече фибри в диетата си
Сочните зеленчуци и плодове, богати на фибри, са от значително значение за естественото храносмилане. Тайната на фибрите е, че те имат минимална хранителна стойност и обезпечават чувство за задоволеност за доста по-дълъг интервал от време.
3. Хранете се постепенно, без да бързате
 Билките, които ни оказват помощ да топим килограми Билките, които ни оказват помощ да топим килограми
Билките са здраве от природата. Днес ще ви представим тези от тях, които най-често се употребяват в битката с килограмите. Заедно с...
Дъвчете храна най-малко 10 пъти. Така ще се заситите с по-малко количество и то ще се усвои по-добре. Поглъщането на цели хапки постоянно е повода за натрупването на непотребни килограми, до формиране на газове и появяването на диспепсия.
4. Приемайте пробиотици
Пробиотиците, открити във ферментиралите млечни артикули, усъвършенстват храносмилането и спомагат за обезвреждане на отрицателните резултати на нездравословните бактерии. Ежедневната доза пробиотици може да помогне за попречване на подуването на корема, обвързвано със синдрома на раздразнените вътрешности.
5. Пийте задоволително течности
Дехидратацията е повода за задържане на непотребна течност в тялото. В резултат това може да докара до набор от непотребни килограми и поява на нежелана закръгленост в корема. 
 Как да се храниш здравословно, когато си на път? Как да се храниш здравословно, когато си на път?
Не позволявайте на вашия хранителен режим да се обърка, единствено поради това, че сте тръгнали на път! С вярно определена тактичност,можете спо...
6. Разхождайте се повече
Дори половин час разходка на ден ще форсира метаболизма ви и ще ви помогне да изгорите повече мазнини от талията даже и от строга диета. 
7. Спете повече
Научните проучвания демонстрират, че хората, които спят 6-8 часа дневно, имат по-малък корем от тези, които спят по-малко от 6 часа. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР