Тейлър Суифт представи в петък своята презаписана версия на петия

...
Тейлър Суифт представи в петък своята презаписана версия на петия
Коментари Харесай

Тейлър Суифт презаписа нов стар албум и отвърна на критиките, че е имала много гаджета

Тейлър Суифт показа в петък своята презаписана версия на петия си студиен албум " 1989 ", като употребява опцията да отвърне на дългогодишните рецензии във връзка любовния ѝ живот и даже спекулациите за нейната полова ориентировка.

Албумът " 1989 (Taylor`s Version) излиза тъкмо девет години след издаването на оригинала му, който след това завоюва премия " Грами " за най-хубав албум. Освен първичните 16 песни, той включва и пет неиздадени до момента части, които са били предопределени точно за този план.

С музикалното си завръщане към ерата на " 1989 " Суифт рефлектира върху триумфа си през 2014 година и дава отговор на рецензиите, които е получавала от обществото и медиите през този интервал. В уводните бележки към албума, тя размишлява върху провокациите, които е срещнала при започване на 20-те си години.

" В годините преди този момент бях осъждана поради женското си държание (т.нар. slut-shaming - б.а), - нещо, което нямаше да се случи през днешния ден. Шегите за броя на гаджетата ми. Подмятанията за текстовете на моите песни, които съм пишела все едно съм психопатка, полудяла по момчета. Медиите, които лансираха целия този роман. Трябваше да го спра, тъй като стартира в действителност да ме боли ", написа изпълнителката.

Думите ѝ са по отношение на шегите и рецензиите за любовния ѝ живот, които тя получава през по-голямата част от кариерата си, като мнозина я осъждат, че е имала прекалено много гаджета, които са въодушевили нейни шлагери.

" Стана ми ясно, че за мен към този момент не може да има неща като инцидентни срещи или да имам другар мъж, с който да излизам. Ако бях видяна с подобен, по-късно се говореше, че дремя с него. И по тази причина се заклех да не се срещам повече с момчета - без срещи, кокетничене или каквото и да било, което би могло да бъде употребявано против мен от общество, което твърди, че има вяра в свободата на дамите, само че непрекъснато съдеше мен със суровите морални кодекси от Викторианската ера ", продължава Суифт.

Поп звездата признава, че е била " извънреден оптимист " и е предполагала, че може да избегне хорските рецензии, в случай че просто промени държанието си.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР