Tesla направи фейслифт на своя Model 3 след шест години

...
Tesla направи фейслифт на своя Model 3 след шест години
Коментари Харесай

IAA 2023 - Tesla с фейслифт на Model 3 - видео

Tesla направи фейслифт на своя Model 3 след шест години произвеждане и повече от два милиона копия слезли от конвейера. Автомобилът е показан на IAA Mobility до 10 септември. Доставките на Tesla 3 със задно предаване и задвижване на всички колела ще стартират в края на октомври в Европа и Близкия изток.

Визуално, Tesla се е трансформирала малко в своя Model 3, който е повишен малко по дължина. Има два нови цвята, нова предница с нови фарове и задни светлини в обновен дизайн, интегрирани в задната врата. Според производителя по-острите линии на каросерията, аеродинамично усъвършенстваните повърхности и новите джанти би трябвало да понижат съпротивлението на въздуха и шума от вятъра и да усилят пробега, който съгласно Tesla в този момент е от 513 до 629 км по WLTP.



Интериорът е планиран да подсигурява моменти на благоденствие с висококачествени материали, персонализирано околно осветяване и отопляеми и вентилирани седалки. Благодарение на 360° акустично изолиращо остъкляване, усъвършенствани втулки на окачването, уплътнения и шумопоглъщащи материали, производителят дава обещание по-тих интериор от всеки път. Лостовете на кормилото са сменени с тактилни превключватели, както и с физически бутони. Както при най-новите Model S и Model X е употребен контролът " Smart Shift ".

15,4-инчовият сензорен екран в центъра е със същия размер като преди, само че с помощта на по-тясната рамка предлага повече потребна повърхност и се допуска, че е по-отзивчив. Във версията със задвижване на четирите колела 17 високоговорителя, два субуфера и два усилвателя обезпечават звуковото преживяване. Аудио системата на версиите със задно задвижване употребява девет високоговорителя, един субуфер и усилвател. Допълнителните и по-мощни микрофони би трябвало да обезпечат усъвършенствано качество на звука при телефонни диалози. Нов осем-инчов екран за задната част интегрира контроли за климатика, вентилацията и аудио/видео системата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР