Терористичният акт в Барселона накара Деси Тенекеджиева да излее душата

...
Терористичният акт в Барселона накара Деси Тенекеджиева да излее душата
Коментари Харесай

Деси Тенекеджиева: Живеем в отровен, побъркан и измислен свят!

Терористичният акт в Барселона накара Деси Тенекеджиева да излее душата си в обществената мрежа. Ето какво написа в профила си във фейсбук актрисата:

" Януари 2015, Париж - атентат, 17 убити/20 ранени, причинители са родени във Франция етнически алжирци и малиец. Салафити, възпитаници на лондонския радикал Абу Катада. Били са бойци в Сирия.

Ноември 2015, Париж, атентат, 130 убити/368 ранени, причинители са родени в Белгия и Франция етнически мароканци, салафити, били са бойци в Сирия.

Март 2016, Брюксел, атентат, 32 убити/340 ранени, причинители са отново етнически мароканци, родени в Белгия. Салафити. Били са в Сирия.

Юли 2016, Ница, атентат, 86 убити/434 ранени. Извършителят е тунизиец, живеещ във Франция. Салафит.

Декември 2016, Берлин, атентат, 12 убити, 56 ранени. Извършителят е тунизиец, салафит, почитател на Абу Уалаа, прави се на сирийски емигрант по лагерите.

Април 2017, Стокхолм. Атентат. 5 убити/ 15 ранени. Извършителят е узбек, салафит, бил е в Сирия.

Април 2017, С.Петербург. Атентат. 15 убити/64 ранени. Извършителят е узбек, салафит. Бил е в Сирия.

Май 2017, Манчестър, атентат. 23 убити/250 ранени. Извършителят е от либийски генезис, роден в Англия. От салафитско семейство. Бил е в Сирия, или се е опитал да влезе там.

Юни 2017, Лондон. Атентат. 11 убити/48 ранени. Извършителите са етнически пакистанец и мароканци. Салафити. Вероятно са били в Сирия.

И с цел да стигнем до през вчерашния ден...Август 2017, Барселона. Извършителите незнайни, само че транспортното средство е наето от мароканец... Най-малко 14 убити.

Няма никаква връзка сред тези атентати, нали?

никой не знае по какъв начин и не може да ги предотврати...нали? Отровен, подлудял, фиктивен свят! Псевдополитици, лъжци и тотални измамници, които се интересуват единствено и само от нефт, пари и злато...и въобще не осъзнават, по какъв начин идната инцидентна жертва може да е някой техен непосредствен, даже член на фамилията им... "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР