Терористи от Афганистан могат да проникнат в централноазиатските държави и

...
Терористи от Афганистан могат да проникнат в централноазиатските държави и
Коментари Харесай

Терористи от Афганистан могат да проникнат в Русия

Терористи от Афганистан могат да обхванат в централноазиатските страни и оттова да преминат в Русия през границата с Казахстан, съобщи Александър Гребенкин, заместник-секретар на съветския Съвет за сигурност.

Москва следи деликатно обстановката в Афганистан след идването на талибаните на власт, съобщи Гребенкин в изявление за държавния вестник " Российская газета ".
Русия и Америка на взаимна задача до Венера
Русия реализира съглашение за проучване на планетата Венера в взаимна задача със Съединени американски щати, съобщи ръководителят на съветската галактическа аген...

" Съществува заплаха от навлизане на съветска територия на членове на интернационалните терористични и екстремистки организации, както и от напредване на средства за бойкот и гнет. Това е резултат от увеличението на на военна и политическа неустойчивост наоколо до нашите граници ", съобщи формалният представител.

Той означи, че обстановката надали ще се усъвършенства поради политическите и икономическите рецесии в района, както и че Москва чака по-нататъшно увеличение на мащабите на трафика на опиати, контрабанда на оръжие и неконтролирана миграция на бежанци, измежду които са скрити членове на терористични групировки.

" Бойци и терористи от Афганистан могат да обхванат в страните от Централноазиатския район, а оттова да се придвижат до Русия през руско-казахстанския сектор на държавната граница ", добавя Гребенкин.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР